Συγκλονιστική είναι η πρώτη ανάρτηση της συζύγου του Κόμπι Μπράιντ μετά τον τραγικό δυστύχημα με το ελικόπτερο που στοίχισε τη ζωή σε έναν από τους πιο εμβληματικούς παίχτες στο NBA και στην 13χρονη κόρη τους Τζιάνα.

Σε ανάρτησή της στο Instagram η Βανέσσα Μπράιαντ ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσους στήριξαν την οικογένειά της και στάθηκαν δίπλα τους σε αυτές τις τραγικές στιγμές.

«Είμαι συντετριμμένη από την ξαφνική απώλεια του λατρεμένου μου συζύγου και καταπληκτικού πατέρα των τεσσάρων παιδιών μας και της πανέμορφης και γλυκιάς μου κόρης Τζιάνα» τόνισε για να προσθέσει.

«Με παρηγορεί που ξέρω ότι ο Κόμπι και η «Τζίτζι» γνώριζαν ότι ήταν πολύ αγαπημένοι. Ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι που τους είχαμε στη ζωή μας. Εύχομαι να μπορούσαν να ήταν για πάντα μαζί μας. Ήταν δύο όμορφες ψυχές που μας τις πήραν πολύ πρόωρα» γράφει, μεταξύ άλλων, η Βανέσσα Μπράιαντ.

«Ήμασταν ευλογημένοι που τους είχαμε στις ζωές μας»

Στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ, ανέφερε ακόμη πως δεν υπάρχουν οι λέξεις να περιγράψουν τον πόνο που βιώνει η οικογένεια.

«Βρίσκω παρηγοριά, ξέροντας πως ο Κόμπι κι η Τζίτζι ήξεραν πως τους αγαπούσαν τόσο. Ήμασταν τόσο απίθανα ευλογημένοι να τους έχουμε στις ζωές μας. Εύχομαι να ήταν εδώ μαζί μας για πάντα. Ήταν οι πανέμορφες ευλογίες που μας τις πήραν από κοντά μας τόσο γρήγορα».

Δεν ξέρω τι μας επιφυλάσσουν οι ζωές μας από εδώ και πέρα, πρόσθεσε, κι είναι αδύνατο να φανταστώ τη ζωή χωρίς αυτούς. «Αλλά ξυπνάμε κάθε ημέρα, προσπαθούμε να προχωρήσουμε γιατί ο Κόμπι και το κοριτσάκι μας η Τζίτζι μας φωτίζουν το δρόμο. Η αγάπη μας για αυτούς είναι ατελείωτη -δε μπορεί να μετρηθεί. Εύχομαι να μπορούσα να τους αγκαλιάσω, να τους φιλήσω, να τους ευλογήσω. Να τους έχω εδώ μαζί μας για πάντα».