Το 2020 δεν έχει μπει με τον καλύτερο τρόπο για τον Προμηθέα που ισοβαθμεί με το Περιστέρι Winmasters στην 3η θέση, 2 νίκες πίσω από την 2η ΑΕΚ, με τον Ήφαιστο Λήμνου σε απόσταση "αναπνοής". Ο Promitheas Patras BC υποδέχεται τον Ifaistos Limnou B.C. στο “Δημήτρης Τόφαλος” για την 18η αγωνιστική της EKO Greece Basket League, με την ομάδα της Πάτρας να θέλει να αναστρέψει το κλίμα με την νίκη που θα την διατηρήσει στην πρώτη τριάδα και θα δημιουργήσει απόσταση "ασφαλείας" από την 5η θέση.

Ο αγώνας κόντρα στον Ήφαιστο θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης τις 17:45 και οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) 09:00-18:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ στο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο (Γερ. Σκλάβου 4, τηλ: 2610 275820). Την ημέρα του αγώνα (Σάββατο 1/2) τα εισιτήρια θα διατίθενται 10:00-13:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ στο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο και από τα εκδοτήρια έξω από το γήπεδο μετά τις 16:15.

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ.