Ο Βέβηλος θα έχει γίνει πια 40 και πιο έτοιμος από ποτέ, μας ετοιμάζει ένα βράδυ γιορτής, ένα βράδυ που θα πάψουμε να μεταφράζουμε σιωπές.

Γεγονός αδιαμφισβήτητο είναι ότι ο Βέβηλος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες MC's! Έγινε γνωστός με τους ιστορικούς Βαβυλώνα τη δεκαετία του '90 και αυτήν τη στιγμή είναι ένας από τους τελευταίους εν ενεργεία εκπροσώπους του low bap κινήματος.
Η μάστιγα των εξαρτήσεων τον οδήγησε σε 8 χρόνια εγκλεισμού, κατά τα οποία συνέχισε να γράφει ασταμάτητα στίχους, δημιουργώντας αρχικά την Ομερτά και καταλήγοντας αργότερα σε μερικά από τα τραγούδια που συναντάμε στον πρώτο προσωπικό του δίσκο, «Το Βιβλίο Tων Ηρώων Tου Δρόμου».

Η περιπέτειά του αυτή, όχι μόνο δεν τον άλλαξε, αλλά τον ώθησε να πραγματοποιήσει μία μικρή «περιοδεία» σε σωφρονιστικά ιδρύματα, και ακόμη και σήμερα μέρος των εσόδων του από τα live, τις πωλήσεις των CDs και του merchandise, δίνετε στους τροφίμους των αντίστοιχων ιδρυμάτων ανά την Ελλάδα.

«Το Βινύλιο Tων Τεσσάρων Στοιχείων» που κυκλοφόρησε δύο χρόνια μετά τον ντεμπούτο δίσκο του, τον συνέδεσε με την αναβίωση του ελληνικού hip hop ήχου, προσφέροντάς του την αναγνωρισιμότητα - που δικαιωματικά του ανήκε - στο ευρύτερο κοινό.

Θρασύς όσο πρέπει, εσωστρεφής αλλά όχι αντικοινωνικός, ο Βέβηλος είναι για πολλούς υπόδειγμα αυτοβελτίωσης και καλλιτεχνικής ακεραιότητας, και για όλους ένας σπουδαίος καλλιτέχνης.

--Πληροφορίες εισιτηρίων--

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής αγοράς είτε απλού εισιτηρίου είτε εισιτηρίου + T-shirt.
Μπορείτε να δηλώσετε το μέγεθος του t-shirt που επιθυμείτε κατά την αγορά του εισιτηρίου σας. Για τον τρόπο παραλαβής των T-shirts θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση σύντομα.

--Τιμές προπώλησης--

Στα φυσικά σημεία

Απλό εισιτήριο: 10 ευρώ
Εισιτήριο + T-shirt: 12 ευρώ

Online Τιμή εισιτηρίου

Απλό εισιτήριο: 11 ευρώ
Εισιτήριο + T-shirt: 13,20 ευρώ

--Σημεία Προπώλησης--

Discover Bookstore
Βούρβαχη 3, Πάτρα

Online
www.hunteragency.gr