Σε ετοιμότητα είναι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας για τον κοροναϊό και μάλιστα το πρωί της Τετάρτης έγινε άσκηση. 

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά γιατροί και νοσηλευτές φόρεσαν τον ειδικό εξοπλισμό στο πλαίσιο της άσκησης αυτής, ενώ υπάρχει ήδη διαμορφωμένος χώρος σε περίπτωση που χρειαστεί για κάποιο τέτοιο κρούσμα. Η άσκηση πήγε αρκετά καλά και όλα κύλησαν στην εντέλεια. 

Με βάση το σχεδιασμό που έχει γίνει έτοιμοι είναι δύο ειδικοί θάλαμοι, ένας θάλαμος απομόνωσης και ένας θάλαμος sars αποσυμπίεσης, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκεται και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας έχει οριστεί από το υπουργείο Υγείας ως σημείο αναφοράς για την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου ιού που έχει προκαλέσει αναστάτωση στην παγκόσμια κοινότητα και έχει θέσει σε καραντίνα όλα τα νοσοκομεία της Ευρώπης.

Στην φωτογραφία του εξωφύλλου που ανέβηκε στο facebook βλέπουμε τους Μαρία Λαγκαδινού, Ιωάννα Κεσουσίδου και Μάρκο Μαραγκό με τον ειδικό εξοπλισμό.