Ο Στέλιος Κουδουνάρης, έχοντας δεχτεί αρκετά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας ο ίδιος ότι τα ρούχα που φοράει στα τελευταία επεισόδια, είναι της Ραμόνα Βλαντή, που ήταν η νικήτρια του πρώτου κύκλου του Show!

O κριτής του reality μόδας έδειξε φωτογραφίες της νικήτριας του πρώτου My Style Rocks με ακριβώς ίδια ρούχα με την Κιάρα!

Διάλογος
«Θέλω να μοιραστώ μαζί σου κάτι, που με απασχολεί τις τελευταίες ημέρες. Τηλεθεατές μας στέλνουν διάφορες φωτογραφίες και μηνύματα. Από ένα μπουφάν ξεκίνησαν όλα και μετά είδαμε ένα παλτό… Μετά είδαμε ένα φόρεμα, το οποίο μας είπες ότι ήταν της μαμάς σου» ξεκίνησε να λέει ο Στέλιος Κουδουνάρης δείχνοντας παράλληλα φωτογραφίες της Ραμόνα. «Σε πέντε επεισόδια σχεδόν φοράς τουλάχιστον δέκα κομμάτια που έχει η ίδια η Ραμόνα, η οποία λάμπει δια της απουσίας της» συνέχισε.

«Επειδή την Ραμόνα την έχω ζήσει πολύ καιρό μέσα σε αυτό το παιχνίδι και ξέρω πώς σκέφτεται και πώς φτιάχνει το style της, είναι σαν να βλέπω ένα Ραμονάκι μπροστά μου. Πιστεύω ότι αυτά που λες για τις συμπτώσεις είναι δικαιολογίες. Επιθυμώ σε έναν διαγωνισμό να υπάρχει δικαιοσύνη και να μη βάζω βαθμούς σε δουλειά κάποιου άλλου», κατέληξε ο κριτής.


My Style Rocks: Ο Κουδουνάρης κατακεραύνωσε την Κιάρα Μαρκέζη!

Πηγή: tlife.gr