Με τηλεοπτική αποκάλυψη καλησπέρισε του τηλεθεατές ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος ανέφερε πως η Αντελίνα Βαρθακούρη υπέγραψε συμβόλαιο με τον ALPHA.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα διέρρευσε πως ο Χάρης Βαρθακούρης βρίσκεται ένα βήμα από την υπογραφή με τον ΣΚΑΪ. Ο τραγουδιστής είναι όπως όλα δείχνουν – κάτι που επιβεβαίωσε και ο Νίκος Μουτσινάς – ο παρουσιαστής του Big Brother, το οποίο ετοιμάζεται πυρετωδώς στον ΣΚΑΪ. Την ίδια ώρα, την δημοφιλία του Globetrotters φαίνεται πως εξαργυρώνει και η σύζυγός του, Αντελίνα.

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μια τρελή σκέψη, καθώς όλο αυτό το διάστημα ακούγονται πολλά για την αποχώρηση ή μη της Ελένης Μενεγάκη από τον ALPHA και από την τηλεόραση γενικότερα.

Μπορεί η ίδια η Ελένη Μενεγάκη να μην έχει αναφερθεί στις φήμες από την εκπομπή της, ωστόσο τα δημοσιεύματα και οι αναφορές σε τηλεοπτικές εκπομπές καλά κρατούν. Έτσι λοιπόν, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» είχε μια εύλογη σκέψη: «Θα φύγει η Ελένη και θα έρθει η Αντελίνα; Μιλάμε για σκάνδαλο, είναι too much, εγώ δεν μπορώ να το αφήσω αυτό έτσι, καταλαβαίνετε».


Καλό Μεσημεράκι | #StandUp | 28/01/2020