Τέρμα οι ληστείες. Καιρός να γίνουμε σταρ και φυσικά ένας είναι ο τρόπος για να το κατορθώσουμε.

Να ντυθούμε Joker, το απόλυτο σύμβολο της σύγχρονης τέχνης και γενικότερα της εποχής, μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η ομώνυμη ταινία με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φοίνιξ. 

Αν ο Χοακίν διέπρεψε στο κόκκινο χαλί της τελετής των Όσκαρ παίρνοντας το χρυσό αγαλματίδιο, εσάς σας έχουμε ένα άλλο... κόκκινο χαλί που μπορεί να μην είναι επίσημο, αλλά σίγουρα είναι πιο μαγικό αφού μιλάμε για το Πατρινό Καρναβάλι

Οι Joker του Πατρινού Καρναβαλιού θα είναι σίγουρα οι σταρ της μεγάλης γιορτής της πόλης που θα πάρουν το δικό τους βραβείο, το βραβείο της διασκέδασης, του κεφιού, της φρεσκάδας και του ενθουσιασμού, αυτό δηλαδή που το συγκεκριμένο γκρουπ, καταφέρνει και κερδίζει σε κάθε παρέλαση. 


Μόνο που επειδή καρναβάλι έχουμε... οι ρόλοι αλλάζουν. Αν πέρσι διασκεδάσατε με τη ψυχή σας στην πιο τέλεια ληστεία που έγινε ποτέ στην Πάτρα, με το La Casa De Patrel, το γκρουπ που έκλεισε από μόνο του όλη την Κορίνθου, φέτος ετοιμαστείτε για την απόλυτη μεταμόρφωση που θα σας χαρίσει και πάλι αυτές τις αξέχαστες στιγμές.

Τη μεταμόρφωση του Joker, ενός σύγχρονου ήρωα που γράφει τη δική του ιστορία, σαν και αυτή που ετοιμάζεται πλέον να γράψει ξανά το πλήρωμα στο Πατρινό Καρναβάλι. Ένα πλήρωμα που κάθε χρόνο χαράσσει τον δικό του δρόμο για να φτάσει στην καρναβαλική απογείωση, έχοντας πάντοτε μαζί του το Αγκαζέ, το πούλμαν που πλέον έχει γίνει σύμβολο. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το στέκι του group 7 στο "Nagu coffee & spirits" (Ρήγα Φεραίου 108) ή καλέστε στα τηλέφωνα 690954232469866188536957335029.Patras Carnival 2020: Joker | Group 7

Το βίντεο είναι των Griseldo Ndoka και Κωνσταντίνου Λιόπετα