Αν κάποια ταινία τους τελευταίους μήνες συζητήθηκε όσο καμία άλλη στους κύκλους των σινεφίλ και όχι μόνο αυτή ήταν αναμφισβήτητα ο "Joker".

Το ψυχολογικό θρίλερ με θέμα την ζωή του πιο διάσημου ίσως κακού από τον κόσμο του Μπάτμαν, αποτέλεσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία σε Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Με το Πατρινό Καρναβάλι έτσι να βρίσκεται πάντα στην επικαιρότητα δεν θα μπορούσε να λείπει το πλήρωμα "Joker".

Το Group 7 ύστερα από την τεράστια επιτυχία του "La Casa de Patrel" επιστρέφει ανανεωμένο και γεμάτο διάθεση να μεταδώσει το κέφι και την χαρά στους δρόμους της πόλης.


Με έντονα χρώματα στη στολή αλλά και με την συνοδεία του κατάλληλου μακιγιάζ η Αχαϊκή πρωτεύουσα θα αποκτήσει για δύο μέρες... κινηματογραφικό χαρακτήρα, όπως άλλωστε της αρμόζει.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το στέκι στο "Nagu coffee & spirits" (Ρήγα Φεραίου 108) ή καλέστε στα τηλέφωνα 6909542324, 6986618853, 6957335029.

Επειδή λοιπόν η μεγαλύτερη γιορτή της πόλης πλησιάζει ετοιμαστείτε να φορέσετε το πιο... παρανοϊκό σας χαμόγελο στην πιο... τρομακτική συμμετοχή για το Πατρινό Καρναβάλι.Patras Carnival 2020: Joker | Group 7

Το βίντεο είναι των Griseldo Ndoka και Κωνσταντίνου Λιόπετα