Ο Γεώργιος Ρουσσόπουλος είναι ο τρίτος αθλητής του Διομήδη Άργους που από την φετινή χρονιά αγωνίζεται από τον Ιανουάριο στην ομάδα χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ και στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών.

Μετά την επιστροφή του έφηβου Χαράλαμπου Παπαγιαννόπουλου (ο πρώτος αθλητής), την μετεγγραφή του τερματοφύλακα Αλέξανδρου Μπεκιάρη (ο δεύτερος αθλητής), ο οποίος έχει άρδην αλλάξει την εικόνα των πορτιέρο της Πατρινής ομάδος, μαζί με τον έμπειρο Τάσο Διαμαντόπουλο και τον νεαρό Αθανάσιο Σκαρλάτο, προστέθηκε την μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου και ο 19 χρόνος Γεώργιος Ρουσσόπουλος, ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του δεξιού εξτρέμ στέλεχος της εθνικής Ελλάδος εφήβων και μέχρι και την περσινή χρονιά αγωνιζόταν με τον Διομήδη Άργους στην Α1 εθνική κατηγορία ανδρών.

Ο νεαρός αθλητής που ήδη έπαιξε στους δύο τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος της Α2 (σημείωσε και δύο γκολ) βρίσκεται στην Πάτρα, διότι είναι φοιτητής στο τμήμα ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών, δηλώνει για την μετεγγραφή του στην ομάδα της Πάτρας:

"Το σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν θα ξεχάσω από πού ξεκίνησα, την ομάδα μου τον Διομήδη Άργους, τους συναθλητές μου, τους προπονητές μου και τους ανθρώπους του Δ.Σ. Τους ευχαριστώ όλους για ότι μου έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα ξεχωριστά. Δυστυχώς δεν μπορούσα να είμαι στο Άργος και οι σπουδές μου στην Πάτρα. Έπρεπε να διαλέξω αθλητής ή σπουδές. Ευτυχώς που υπάρχει και η ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ, έκανα κάποιες προπονήσεις μαζί τους στην αρχή, οι πλειοψηφία των αθλητών στην ηλικία μου, ωραίο κλίμα και πλέον εντάχθηκα και εγώ στην ομάδα, ώστε να συνεχίσω αυτό που αγάπησα από μικρός παράλληλα με τις σπουδές μου για όσο καιρό θα βρίσκομαι στην Πάτρα και να προσφέρω και εγώ όσο μπορώ στο Πατραϊκό χάντμπολ, που πράγματι αδικείται για την κατηγορία που αγωνίζεται, αφού έχει όλα τα εχέγγυα για το βήμα παραπάνω".

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ Χρήστος Δεβελέγκας τονίζει σχετικά με την μετεγγραφή του Ρουσσόπουλου:

"Καλωσορίζουμε τον νεαρό αθλητή στην πόλη μας και στον σύλλογο μας και είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να εντάσσεται στην οικογένεια μας ένας αυριανός επιστήμονας και ένας αθλητής μεγάλης εμβέλειας και με τέτοιες εμπειρίας. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε δημόσια ως Δ.Σ. να ευχαριστήσουμε τους ιθύνοντες του Δ.Σ. του Διομήδη Άργους για την άψογη συνεργασία δεκάδων χρόνων, η οποία άρχισε από την οικογένεια Παπαγιαννοπούλου και μεταφέρθηκε στο σωματείο μας, όταν η ομάδα του Άργους άρχιζε να χτίζει αυτό το οικοδόμημα, που σήμερα πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα".