Σε πόλη - φάντασμα έχει μετατραπεί η Ουχάν, η πόλη της Κίνας από όπου ξεκίνησε η επιδημία του φονικού κοροναϊού και η οποία έχει μπει σε καραντίνα.

Ο Μπεν Καβανάχ είναι από την Ιρλανδία και ζει και εργάζεται ως δάσκαλος στην κινεζική πόλη. Ο ίδιος μίλησε στο Channel 4 και δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο περιγράφει πώς είναι η καθημερινότητα πλέον στην Ουχάν.

Αρχικά, τον βλέπουμε να ετοιμάζεται για να βγει να πάει μέχρι το σούπερ - μάρκετ. Φοράει διπλή μάσκα στο πρόσωπό του, καπέλο, μακρυμάνικα ρούχα και γάντια, ώστε να μην μείνει ακάλυπτο κανένα μέρος του σώματός του. Το αξιοσημείωτο είναι ότι φοράει μέχρι και γυαλιά κολύμβησης για να είναι καλυμένα καλά και σφιχτά μέχρι και τα μάτια του.

Βγαίνοντας από το διαμέρισμά του, φαίνεται ο άδειος δρόμος, που, όπως ο ίδιος περιγράφει, πρόκεται για έναν πολυσύχναστο δρόμο, αφού έτσι κι αλλιώς στην Ουχάν ζουν 11 εκατομμύρια άνθρωποι, δηλαδή περισσότεροι από ό,τι στο Λονδίνο.

Σε όλη τη διάρκεια του βίντεο φαίνεται πως δεν κυκλοφορεί ψυχή στους δρόμους της πόλης, προφανώς επειδή όλοι έχουν φοβηθεί μην κολλήσουν τον φονικό ιό.

Ο Μπεν είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και δεν ακουμπάει τίποτα με γυμνό δέρμα, ενώ ο ίδιος τόνισε ότι τα γάντια θα πλυθούν αμέσως μόλις επιστρέψει σπίτι.

Περιγράφοντας τη συμπεριφορά των ανθρώπων τις τελευταίες μέρες, αναφέρει ότι «Αν ακούσεις κάποιον να βήχει, θα πεις αμέσως: "Ω, όχι, τι είναι αυτό;"... Επιτρέπεται να βγεις έξω αλλά ο φόβος έχει αυξηθεί τόσο πολύ που δεν θέλεις να βγεις αν δεν είναι πραγματικά ανάγκη».