Στο γνώριμο καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές επέστρεψε ο Γιώργος Λιάγκας, το μεσημέρι της Δευτέρας, στον ΣΚΑΪ. Ύστερα από μια εβδομάδα απουσίας, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής καλωσόρισε εκ νέου το τηλεοπτικό κοινό στο “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”, όπως αναφέρει το zappit.

H εκπομπή απουσίασε από το πρόγραμμα του σταθμού, από την Δευτέρα 20/1 μέχρι την Παρασκευή 24/1, σε ακολουθία της απόφασης του ΕΣΡ που αφορούσε στη διαχείριση θέματος το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή της 7ης Νοεμβρίου 2019. “Για τις παραβάσεις της προσβολής της αξίας του ανθρώπου και της δυσμενούς διάκρισης λόγω φύλου επιβάλλεται κύρωση προσωρινής αναστολής μετάδοσης της εκπομπής για 5 συνεχόμενες ημέρες, από 20/1/2020 μέχρι και 24/1/2020” ανέφερε, μεταξύ άλλων, η απόφαση.

Σήμερα, λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας εμφανίστηκε μαζί με την Ελένη Τσολάκη στους δέκτες μας στις 11:55, αναφέροντας τα εξής:

“Μικρύναμε το σήμα για να μεγαλώσει η εκπομπή. Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα! Επανερχόμαστε στους τηλεοπτικούς δέκτες! Δεν ξέρω τώρα αν είναι για καλό ή κακό αυτό, δεν ξέρω αν είναι απειλή ή όχι, εδώ από σήμερα κάθε μέρα στον ΣΚΑΪ θα είμαστε” πρόσθεσε προς την όμορφη συνεργάτιδα του.”

“Εμένα δεν μου λείψατε, περνούσα τόσο ωραία στο Παρίσι… Δεν ήθελα να έρθω πίσω” είπε λίγα λεπτά μετά, η Κάλλια Ελευθερίου στη μεσημεριανή της παρέα που ανέλυε πόσο τους έλειψε η καθημερινή επαφή.