Ο σύλλογος ΑΣΤΟ-επικοινωνούμε έκοψε την πίτα του και καλωσόρισε την καινούρια δεκαετία το Σάββατο 25/1/2020 στη νέα του γειτονιά (Σαχτούρη 65 και Αλ. Υψηλάντου).

Παρά την δεύτερη μετεστέγασή του μέσα σε δύο χρόνια ο σύλλογος συνεχίζει δυναμικά τις δράσεις του, όπως ανέφερε  ο πρόεδρος Σάκης Ροδίτης, πάντα με γνώμονα τον εθελοντισμό, την αυτοέκφραση, την αλληλεγγύη και την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Η πρώτη δράση της χρονιάς πραγματοποιήθηκε την επόμενη μέρα: εθελοντική αιμοδοσία από την ομάδα Αλληλεγγύης του συλλόγου σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών "Παναγιά η Βοήθεια" με αθρόα προσέλευση. Το ίδιο βράδυ έγινε η καθιερωμένη προβολή ταινίας της Κυριακής από την αντίστοιχη ομάδα.

Οι παρεμβάσεις στην πόλη θα συνεχιστούν και αυτή τη χρονιά καθώς τα μέλη του συλλόγου ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις!

Αυτή τη χρονιά λειτουργούν 19 ομάδες: παραδοσιακών χορών, θεάτρου, ζωγραφικής, καλλιτεχνικό εργαστήρι, φωτογραφίας, νέων, μουσικής, ταινιών μικρού μήκους, προβολών, ορεινής πεζοπορίας, τρεξίματος, ποδηλάτου, παιχνιδιών, αλληλεγγύης, πλεξίματος, yoga, παρεμβάσεων και εναλλακτικής εκπαίδευσης.