Η Μάρα Δαρμουσλή εισέβαλε στη «Γυναίκα χωρίς όνομα» γεμάτη μυστήριο, διεκδικώντας έπειτα από χρόνια το παιδί της.

Η γοητευτική ηθοποιός εξηγεί τι κρύβει ο ρόλος της και αποκαλύπτει ποιοι άνδρες της σειράς θα βρεθούν στη ζωή της.

Τι σας έκανε να πείτε «ναι» στη «Γυναίκα χωρίς όνομα»;

«Είχα κάνει ήδη μια πρώτη επαφή με τους συντελεστές -κατόπιν δικού τους αιτήματος-από πέρυσι. Αλλά δεν είχε βρεθεί η κατάλληλη αφορμή. Βρέθηκε τελικά φέτος. Είναι μια δουλειά που μου δίνει την ευκαιρία να γνωρίσω εξαιρετικά ταλαντούχους ανθρώπους. Ωστόσο, πραγματικά η Βίκυ Μανώλη και ο Λίνος Χριστοδούλου, που σκηνοθετούν τη σειρά, με κάνουν κάθε μέρα να επιβεβαιώνω αυτό το «ναι» που είπα εξαρχής».

Μιλήστε μας για τον ρόλος της Λίζας Δήμου που υποδύεστε...

«Θα σας βάλω πολύ λίγο στο κλίμα, γιατί η σεναριογράφος της σειράς, η Μαρία Γεωργιάδου, κι εμένα με κρατάει σε μια ομιχλώδη ατμόσφαιρα. Οι οδηγίες σκηνοθετικά από τη Βίκυ Μανώλη είναι ότι «δεν θέλω να σε συμπαθήσει κανείς».

Εμπλέκονται κι άλλοι ήρωες στη ζωή σας;

«Γίνεται μια αλυσιδωτή αντίδραση και μπλέκομαι και σε ιστορίες άλλων χαρακτήρων και πρωταγωνιστών. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι θα συναντηθώ με τη σκοτεινή πλευρά του Χατζή».

Γνωρίζεστε από το παρελθόν;

«Όχι, η επαφή θα γίνει τώρα πλαγίως, ένα βράδυ, μια και η δουλειά μου έχει να κάνει με τη νύχτα».

Με τον Μανώλη, τον γιο σας, πότε έρχεστε σε επαφή;

«Θα συναντηθώ, αλλά η αποκάλυψη ποιος είναι ποιος θα γίνει εν καιρώ. Εγώ απλώς πιέζω τον Γιώργο, είμαστε σε διαμάχη».

Μόλις αντικρίζετε τον Γιώργο νιώθετε μια έλξη;

«Όλους τους βλέπει με ιδιαίτερη καχυποψία, η Λίζα. Είναι μια γυναίκα η οποία έχει ένα πολύ συγκεκριμένο στόχο, της λείπει η αγάπη - και η πιο σίγουρη ανδρική αγάπη που μπορεί να βρει είναι η αγάπη ενός παιδιού».

Η συνεργασία σας με τον Γιάννη Αθητάκη πώς ήταν;

«Η αλήθεια είναι ότι με τον Γιάννη Αθητάκη γνωριστήκαμε προ δεκαετίας, κάνοντας πρόβες σε θεατρικά εργαστήρια. Τότε κάναμε μαζί πρόβα-σκηνή στις «Τρεις αδελφές», όπου το μάθημα επιμελούνταν ο κ. Κιμούλης. Και τώρα στη «Γυναίκα χωρίς όνομα», είπε στο tv Έθνος.