Ένας αστυνομικός από τη Νέα Υόρκη αντιμετωπίζει την κατηγορία της δολοφονίας, καθώς όπως αναφέρει η Αστυνομία, ανάγκασε τον 8χρονο αυτιστικό γιο του να περάσει το βράδυ στο γκαράζ του σπιτιού μέσα στο κρύο, αφού πρώτα τον είχε χτυπήσει.

Ο 40χρονος Michael Valva, συνελήφθη την Παρασκευή στο Λονγκ Άιλαντ, ενώ και η 42χρονη αρραβωνιαστικιά του, Angelina Pollina, αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες για τον θάνατο του παιδιού. Ο 8χρονος Thomas Valva, πέθανε στις 17 Ιανουαρίου σύμφωνα με το FOX.
Ο Valva κάλεσε την Αστυνομία και είπε ότι βρήκε αναίσθητο τον γιο του, έπειτα από πτώση στην είσοδο του σπιτιού τους.

Όμως διαπιστώθηκε ότι το αγόρι είχε εκτεθεί σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, όλο το βράδυ, καθώς το γκαράζ δεν είχε καν θέρμανση. Η θερμοκρασία εκείνο το βράδυ ήταν -7.

Οι ερευνητές είπαν ότι το αγόρι δεν έπεσε ποτέ στην είσοδο του σπιτιού, αλλά είχε τραύματα στο κεφάλι και το πρόσωπο που έδειχναν κακοποίηση.

Ο Valva υπηρετεί ως αστυνομικός στη Νέα Υόρκη από το 2005.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο Valva τιμώρησε τον Τόμας αλλά και τον άλλον γιο του, ηλικίας 10 ετών, στερώντας τους το φαγητό και βάζοντας τους στο κρύο. Οι Αρχές διερευνούν αν το τρίτο παιδί του 40χρονου, που είναι έξι ετών είχε κακοποιηθεί επίσης.