Η «Motorwest 2020» είναι η δεύτερη περιφερειακή έκθεση οχημάτων που λαμβάνει χώρα στην πόλη της Πάτρας με αναφορά σε όλη την γεωγραφική περιοχή της Δυτικής και παρά-Ιόνιας Ελλάδας, και θα γίνει στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα το διήμερο 7-8 Μαρτίου 2020. Αποτελεί συνέχεια της απόλυτα επιτυχημένης πρώτης διοργάνωσης «Motorwest 2019».

Την έκθεση την διοργανώνει η ΦΙΛΜΠΑ, που ιδρύθηκε το 1997 σαν θυγατρικό Σωματείο του Διεθνούς Αυτοκινητοδρομίου Πάτρας. Μετέχουν άτομα που ασχολούνται με διοργανώσεις αγώνων από το 1965, δηλαδή έχουν εμπειρία πλέον των 45 ετών στο χώρο του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Στην «Motorwest» 2020» αναμένονται δεκάδες τουλάχιστον εκθέτες από την Αχαΐα και την Αιτωλοακαρνανία, από επαγγελματίες που σχετίζονται με τον χώρο του αυτοκινήτου και των μοτοσυκλετών. Εξέχουσα θέση θα έχει το κεφάλαιο ΚΑΥΣΙΜΑ. Μεγάλες εταιρίες του χώρου θα κληθούν να επιδείξουν τα πλεονεκτήματα των καυσίμων τους. Και μιλώντας για καύσιμα μιλάμε για την βενζίνη, το πετρέλαιο, αλλά και για φυσικό το αέριο. Ξεχωριστό κεφάλαιο στην έκθεση θα αποτελέσει η ηλεκτροκίνηση.

Επίσης αναμένονται περίπου 10.000 επισκέπτες κατά τη διάρκεια του διημέρου από όλη την Δυτική Ελλάδα, με δεδομένο την δωρεάν είσοδο θεατών σε αυτή. Επισκέπτες από το ηλικιακό φάσμα των 18-55 ετών θα κατακλύσουν τους χώρους της έκθεσης.

Τέλος παράλληλα με την εκδήλωση προβλέπονται events που θα εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες. Ακροβατικά, παρουσιάσεις περιπτέρων και προϊόντων, θα κρατήσουν τους επισκέπτες σε εγρήγορση.