Η Ανασταία Παντούση μίλησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο με αφορμή την επιτυχία της σειράς “Κόκκινο Ποτάμι”. Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρόταση να βρεθεί στο σίριαλ, τις συζητήσεις που είχε κάνει για τις “Άγριες Μέλισσες” αλλά και την πιο ακραία έκπληξη που έχει δεχθεί, όπως αναφέρει το zappit.

“Ήταν μια πρόταση τελευταίας στιγμής. Με κάλεσε μια μέρα η Χρύσα Ψωμαδέλη, η casting director της σειράς και μου είπε να περάσω από το γραφείο να γνωρίσω τον κ. Μανουσάκη. Παρασκευή πήγα και Τρίτη ξεκίνησα τα γυρίσματα” σημείωσε με χαμόγελο η Αναστασία Παντούση.

“Ήταν αυτό που λέμε μοίρα. Γιατί ήμουν άρρωστη και έλεγα να αναβάλλουμε το ραντεβού για να μη με δει πρησμένη” πρόσθεσε η νεαρή πρωταγωνίστρια προδίδοντας, επιπλέον, πως “το καλοκαίρι είχα κάνει συζητήσεις για τις Άγριες Μέλισσες. Με προόριζαν για τον ρόλο μιας από τις κόρες”

Σχετικά με το τι σκεφτόταν να γίνει προτού πάρει την απόφαση να ασχοληθεί με τον χώρο της υποκριτικής; “Είχα σκεφτεί να δώσω για γυμναστική ακαδημία. Ο πατέρας μου είναι γυμναστής και κάναμε μαζί προετοιμασία. Αλλά και που πήγαινα στο γήπεδο ήταν μάταιο. Είμαι από αυτούς που γράφονται στο γυμναστήριο και δεν πατάνε ποτέ”.

Όσον αφορά τη μεγαλύτερη έκπληξη που έχει δεχθεί μέχρι σήμερα, η Αναστασία Παντούση αποκάλυψε πως “πρώην σύντροφος μου έριξε πυροτεχνήματα στο Μεταξουργείο”.