Η Νένα Μεντή ήταν ειλικρινής.

Η ηθοποιός, λοιπόν, μίλησε για τη σχέση της με την Αννα Παναγιωτοπούλου και τη Μίνα Αδαμάκη και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, αποσαφηνίζοντας ποιες είναι οι αληθινές τους σχέσεις, όπως αναφέρει το real.

Έχει γραφτεί πως με την Άννα Παναγιωτοπούλου και τη Μίνα Αδαμάκη δεν μιλιέστε καν. Ισχύει;

Αυτά είναι βλακείες. Με την 'Αννα και τη Μίνα δεν υπήρξαμε ποτέ φίλες ούτε όταν κάναμε τις«Τρεις χάριτες». Ημασταν καλές συνάδελφοι, αλλά δεν είμαστε φίλες. Όλα τα άλλα είναι μπούρδες που γράφονται για να γραφτούν! Και με το κουτσομπολιό δεν θα ασχοληθώ. Από την πλευρά μου -γιατί μόνο για εμένα μπορώ να μιλήσω- δεν υπήρξε ποτέ κάτι αρνητικό με την 'Αννα και τη Μίνα... Ούτε ψήγμα αλήθειας δεν έχουν όλα αυτά που εφευρίσκουν κάποιοι για να πουλάνε.

Τηλεόραση θα έκανες και πάλι;

Μου έχουν κάνει πολλές προτάσεις και για εδώ και για την Κύπρο, αλλά έχω ρίξει όλο μου το βάρος στη «Μαρίκα» και θα πω το «ναι» μόνο αν έρθει κάτι ιδιαίτερο. Έχω στα χέρια μου κάτι τέτοιο. Μια μαύρη κωμωδία που έχει γράψει ένας ηθοποιός- πολύ δυνα­τή, με τέσσερις βασικούς ρόλους. Αν εγκρι­θεί και προχωρήσει, τότε, ναι, θα γυρίσω στο γυαλί. Δεν μπορώ να κάνω κάτι μόνο και μόνο για να το κάνω. Δεν κάνω κάτι μό­νο για τα λεφτά... Εχω κουραστεί και πρέπει να με ιντριγκάρει κάτι πολύ για να το κάνω, όπως αυτό που έχω στα χέρια μου, αλλά δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω ακό­μα γι'αυτό.

Πήρες ποτέ πολύ καλά λεφτά για σίριαλ;

Πήρα πολύ καλά λεφτά, αλλά όχι τα τρελά λεφτά που λέγεται πως πήραν κάποιοι άλλοι.

Δεν πήρες δηλαδή 10.000 το επεισόδιο...

Όχι καλέ, τρελός είσαι (σ.σ.: γελάει); Στην εποχή των παχιών αγελάδων πήρα εξαιρετικά χρήματα, αλλά όχι αυτά! Ούτε καν στο «Δις εξαμαρτείν». Πήρα δύο σπίτια κι ένα στη Σύρο. Έκανα τα κουμάντο μου, όπως λένε!