Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε» μίλησε ο Βαλάντης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρώην σύντροφό του, Άντζυ Ανδριτσοπούλου, η οποία φέτος συμμετέχει στο «My style rocks».

Ο γνωστός τραγουδιστής, εξομολογήθηκε πως με την Άντζυ Ανδριτσοπούλου, βρέθηκε πολύ κοντά στο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, μιας και ήταν πολύ ερωτευμένο ζευγάρι πριν χρόνια.

Ο ίδιος και η Άντζυ Ανδριτσοπούλου από το «My Style Rocks» έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, ο οποίος διήρκεσε 3,5 χρόνια, και μάλιστα η Άντζυ Ανδριτσοπούλου ήταν και πρωταγωνίστρια στην επιτυχία των 90’s «Στο ασανσέρ», το οποίο ερμηνεύει ο Βαλαντής και έκανε τεράστια επιτυχία.

Παρόλο που χώρισαν λίγο πριν παντρευτούν, φαίνεται πως διατηρούν μια φιλική σχέση, αφού ο τραγουδιστής μίλησε με τα καλύτερα λόγια στη κάμερα για την πρώην συντροφό του.

«Η Άντζυ είναι ένα αξιαγάπητο πλάσμα και για αυτό το ερωτεύτηκα. Ερωτευτήκαμε και περάσαμε και τριάμισι χρόνια μαζί. Φτάσαμε στα σκαλιά της εκκλησίας».

Ο Βαλάντης μιλάει για πρώτη φορά για την πρώην σύντροφό του Άντζυ Ανδριτσοπούλου που φέτος συμμετέχει στο «My Style Rocks».


Βαλάντης: Μιλά πρώτη φορά για τη συμμετοχή της πρώην του στο My Style Rocks - Ευτυχείτε! | OPEN TV