Μίλησε για πρώτη φορά και έκανε αποκαλύψεις ο κύριος... μυστήριο του Deal.

O μυστηριώδης τραπεζίτης, του οποίου η ταυτότητα δεν έχει αποκαλυφθεί μέχρι σήμερα, περιγράφει πώς κάνει τους υπολογισμούς και αν υπάρχουν φορές που έχει ευαισθητοποιηθεί με κάποιον παίκτη και παράκαμψε το πρωτόκολλο της εκπομπής για να τον βοηθήσει.

Αν για κάποιον λόγο ένα επεισόδιο δεν προβληθεί, τα χρήματα που έχει κερδίσει κάποιος παίκτης του δίνονται;

«Δεν έχει συμβεί ως τώρα κάτι τέτοιο, απ' όσο γνωρίζω».

Το ποσό που δίνεται στον νικητή φορολογείται; Δηλαδή στο χέρι παίρνει αυτό το ποσό που βλέπουμε ή λιγότερα;

«Το ποσό φορολογείται, όπως συμβαίνει και με τα κέρδη όλων των τηλεπαιχνιδιών».

Στην αντιπρόταση ποσού που κάνετε στον συμμετέχοντα παίκτη, σας βοηθάει κάποιο πρόγραμμα ή αλγόριθμος που υπάρχει μπροστά στον υπολογιστή που είστε;

«Είναι μέσα στις αρμοδιότητες μου να υπολογίζω τις πιθανότητες ανάλογα με τα ποσά που παραμένουν στο παιχνίδι και να κάνω σε κάθε γύρο την αντίστοιχη προσφορά. Το μόνο που χρησιμοποιώ καμιά φορά είναι μια αριθμομηχανή».

Μπορείτε να «ψυχολογείτε» τις διαθέσεις του παίκτη; Αν ναι, πώς το καταφέρνετε αυτό;

«Όπως και εκτός τηλεοπτικής πραγματικότητας και παιχνιδιού, μπορώ να καταλάβω πράγματα για την ψυχοσύνθεση και τη διάθεση κάποιου, από το πώς μιλάει, πώς αντιδρά κ.λπ. Είναι, θαρρώ, ξεκάθαρο πότε ένας παίκτης αντιμετωπίζει με θάρρος και τόλμη την τύχη του να παίζει με το κουτί του στο «Deal» και πότε κάποιος είναι πιο συγκρατημένος και διστακτικός. Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω ότι το «Deal» είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κερδίσει κανείς χρήματα και πρέπει να την αρπάξουν από τα μαλλιά. Εχουν και την ευκολία της bonus προσφοράς φέτος οι παίκτες, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί να αγχώνεται κάποιος».

Υπάρχουν φορές που έχετε ευαισθητοποιηθεί για κάποια περίπτωση παίκτη που να ξέρατε το βαλάντιο του και να θεωρήσατε ότι πρέπει να τον βοηθήσετε με κάποιον τρόπο;

«Φυσικά και υπάρχουν περιπτώσεις και ιστορίες που με έχουν αγγίξει ως άνθρωπο. Προσπαθώ, όμως, όταν δουλεύω να μην επηρεάζομαι από το συναίσθημα μου και να λειτουργώ με βάση τους αριθμούς και τις πιθανότητες».

Έτυχε ποτέ να παρακάμψετε το πρωτόκολλο της εκπομπής για να βοηθήσετε μια τέτοια περίπτωση παίκτη;

«Όχι, αλλά και να το είχα κάνει, δεν θα είχα αφήσει να φανεί. Φροντίζω πάντα να κατευθύνω το παιχνίδι με τέτοιο τρόπο ώστε να δείχνουν όλα σωστά και σύμφωνα με τη ροή του «Deal».

Έχουν παίξει γνωστοί σας στο «Deal»;

«Μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει κάτι τέτοιο. Δεν επιτρέπεται να συμμετάσχουν συγγενείς μας στο «Deal», αλλά ακόμα κι αν γινόταν τυχαία, δεδομένου ότι δεν γνωρίζουν για αυτή μου τη θέση, θα φρόντιζα να μην καταλάβουν τίποτα» είπε στο tv Έθνος.