Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε για τη συνεργασία του με την Κλέλια Ρενέση και αναφέρει πως έδεσαν με το «Καλημέρα».

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως θα εξελιχθεί η σχέση του Ηλία και της Καίτης και αν θα παντρευτούν.

Πως είναι η συνεργασία σας με την Κλέλια Ρένεση, τη νέα τηλεοπτική σύντροφό σας;

«Η συνεργασία μου με την Κλέλια είναι άλλη μία υπέροχη στιγμή στην καριέρα μου. Χαίρομαι πάρα πολύ τον αυθορμητισμό της και είναι απόλαυση να δουλεύω μαζί της. Ευτυχώς, δέσαμε με το «καλημέρα».

Είναι εύκολο να βρεθούν συνεργάτες με κοινό κώδικα επικοινωνίας;

«Δεν είναι εύκολο και, παρότι υπήρχε η εμπειρία των προηγούμενων πέντε χρόνων, είχαμε πραγματικά προβληματιστεί πώς θα πετύχουμε την ηθοποιό με την οποία θα μπορέσω να ταυτιστώ. Και την πετύχαμε από το πρώτο δοκιμαστικό! Δηλαδή η Κλέλια ήρθε κι έδεσε κατευθείαν!».

Πώς εξελίσσεται η σχέση του Ηλία και της Καίτης από τα σενάρια που έχετε στα χέρια σας;

«Υπάρχουν διαφωνίες και κόντρες ανάμεσα σε αυτούς τους δύο χαρακτήρες, αλλά και αγάπη. Έχουν γίνει λίγο πιο... σύζυγοι, χωρίς ωστόσο να είναι παντρεμένοι, και αυτό είναι το ωραίο. Δηλαδή έχουν κρατήσει ο καθένας το σπίτι του και πηγαινοφέρνουν το παιδί από το πάνω σπίτι στο κάτω και το αντίστροφο».

Αυτό είναι ένα «μυστικό» που κρατάει ζωντανή τη σχέση τους; Τελικά, θα την παντρευτεί ή θα την αφήσει με τον... καημό;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν θα την παντρευτεί ή όχι. Αυτό θα το αποφασίσουν οι σεναριογράφοι μας. Εμείς, πάντως, περιμένουμε».

Στα προσεχή επεισόδια ο Ηλίας φαίνεται να χάνει τον θαυμασμό της βοηθού του. Τι συμβαίνει;

«Ο Ηλίας έχει μπει στην εφορία και κρατά μία σκληρή στάση. Θέλει να πηγαίνει βάσει νόμου και να μη δίνει ελαφρυντικό κ.ο.κ. Οι συνάδελφοι του, λοιπόν, αρχίζουν να τον βλέπουν με μισό μάτι και έτσι χάνει τον θαυμασμό από τη βοηθό του. Δεν είναι ερωτικό το θέμα, αλλά επαγγελματικό. Στη συνέχεια, μάλιστα, η Καίτη την παίρνει τηλέφωνο και προσπαθεί να την πείσει να δείξει λίγο θαυμασμό στον Ηλία γιατί τον έχει πάρει από κάτω...», είπε στο my tv.