NEWS | 2: Ειδήσεις - 17: Κόσμος

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στο Χιούστον

Fri, 24 Jan 2020 15:03:00 +0200 15:03 Patras Events logo

Προκάλεσε την κατάρρευση ενός κτιρίου 

Μια ισχυρή έκρηξη προκάλεσε την κατάρρευση ενός κτιρίου στο Χιούστον του Τέξας, νωρίς σήμερα το πρωί, και είχε ως αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια γειτονικών κτιρίων, σύμφωνα με την αστυνομία και με τα μέσα ενημέρωσης.

Την έκρηξη άκουσαν οι κάτοικοι σε μια μεγάλη ακτίνα από τον τόπο του συμβάντος.

Καπνός και φλόγες υψώνονταν στην περιοχή πέριξ του σημείου της έκρηξης και οχήματα των υπηρεσιών αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών έσπευσαν στην περιοχή.

Η έκρηξη σημειώθηκε στην Gessner Road, στο βορειοδυτικό τμήμα της πόλης, ανέφερε στο Twitter η αστυνομία του Χιούστον. Η αστυνομία συμβούλευσε τους κατοίκους να παραμείνουν μακριά από την περιοχή και δεν έδωσε πληροφορίες για τυχόν τραυματίες.

Το KTRK --θυγατρική εταιρεία του δικτύου ABC-- μετέδωσε ότι οι κάτοικοι έκαναν λόγο για σπασμένα τζάμια και πόρτες από την έκρηξη και είπαν ότι έχουν δει τουλάχιστον έναν τραυματία.

Σύμφωνα με τους ίδιους, η έκρηξη φέρεται να σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Watson Grinding and Manufacturing γύρω στις 4:25 πμ τοπική ώρα.


Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Πάτρα, Αχαΐα, Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο patrasevents.gr

Σχετικά άρθρα

ΑΡΧΗ

loader