NEWS | 2: Ειδήσεις - 19: Αθλητισμός

ΒCL - Μία αγωνιστική με αναστολή σε ΑΕΚ για το κάψιμο σημαίας του Ισραήλ

Fri, 24 Jan 2020 20:27:00 +0200 20:27 Patras Events logo

Η τιμωρία που επιβλήθηκε στην κιτρινόμαυρη ΚΑΕ

Στο πρόσφατο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Χάποελ για το Basketball Champions League μερίδα οπαδών της Ένωσης έκαψε σημαία του Ισραήλ στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και η ομάδα της Ιερουσαλήμ κατήγγειλε το περιστατικό.

Σήμερα έγινε γνωστή η τιμωρία που επιβλήθηκε από το Δικαιοδοτικό Όργανο της διοργάνωσης στην κιτρινόμαυρη ΚΑΕ και αυτή προβλέπει μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, αλλά με αναστολή.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ ΒC ενημερώνει, ότι το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο του BCL αποφάσισε την τιμωρία της Ομάδας μας με μία (1) αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών», αλλά με αναστολή, για ένα (1) έτος.

Η ποινή αφορά στη χρήση λέιζερ, στην ανάρτηση σημαιών εκτός των χωρών των διαγωνιζομένων ομάδων και στην πυρπόληση της σημαίας του Ισραήλ στη διάρκεια της αναμέτρησης με Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Η ποινή θα εκτελεστεί άμεσα, στην επόμενη αναμέτρηση, όπου θα επαναληφθούν πάσης φύσεως περιστατικά.

Αυτονόητο είναι, ότι εν όψει των καθοριστικών αναμετρήσεων της Ομάδας μας στο BCL, πρέπει οι οπαδοί μας να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Πάτρα, Αχαΐα, Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο patrasevents.gr

Σχετικά άρθρα

ΑΡΧΗ

loader