Μεγάλος αριθμός συμπολιτών και φίλων της ΟΙΚΙΠΑ, συμμετείχε στην εκδήλωση κοπής πίτας της κίνησης στο Επιμελητήριο Αχαΐας.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, έγινε μια ανασκόπηση περιβαλλοντικών ζητημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο με φόντο την κλιματική κρίση όπως και μια σειρά θεμάτων περιφερειακού και τοπικού ενδιαφέροντος όπως οι εξορύξεις υδρογονανθράκων, η ανακύκλωση στην πόλη μας κλπ.

Ακολούθησε ο απολογισμός δράσης της ΟΙΚΙΠΑ στη χρονιά που πέρασε σε θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, βιώσιμης κινητικότητας και διαχείρισης των απορριμμάτων.

Στο δεύτερο μέρος έγινε παρουσίαση της καλοκαιρινής εκδρομής στην Γεωργία- Αρμενία με τα απαραίτητα παραλειπόμενα!

Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παρέστησαν και ευχήθηκαν στην κίνηση ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και καθαριότητας Νίκος Ασπράγκαθος, ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης ΣΠΙΡΑΛ Πέτρος Ψωμάς, εκπρόσωποι του περιφερειακού συνδυασμού Οικολογική Δυτική Ελλάδα, της Κίνησης Πρότασης, της ΚΟΙΝΟΤΟΠΙΑΣ του Συλλόγου Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος περιοχής κέντρου υγείας Χαλανδρίτσας κλπ.

Οι φίλοι της ΟΙΚΙΠΑ γεύτηκαν σπιτικά γλυκίσματα και ευχήθηκαν στην κίνηση καλές δράσεις για το περιβάλλον.

Η ΟΙΚΙΠΑ ευχαρίστησε το Επιμελητήριο Αχαΐας για την ευγενή παραχώρηση της αίθουσας και ευχήθηκε να είμαστε όλοι και αυτή τη χρόνια, πιο ενεργοί στα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.