Στο "σφυρί" έχει βγάλει την ΠΑΕ Παναχαϊκή ο Σάκης Καλογερόπουλος, έχοντας ανακοινώσει ήδη την πρόθεση του να πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της. 

Όμως, με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν, το ποσό που ζητάει είναι απαγορευτικό για τους ενδιαφερόμενους που υπάρχουν για να αναλάβουν το διοικητικό τιμόνι της ομάδας. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο κ. Καλογερόπουλος ζητάει ένα ποσό που ξεκινάει από τα 500.000 ευρώ, χωρίς σε αυτό να υπολογίζονται τα όποια χρέη έχουν δημιουργηθεί κατά την διάρκεια της θητείας του. 

Οι επαφές, έτσι, που έχουν γίνει με κάποιους επιχειρηματίες (μεταξύ αυτών και του πρώην παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, του Τζιμπούρ), "κολλάνε" κάπου εκεί. Στο μεταξύ οι φίλαθλοι και οι οπαδοί της ομάδας βλέποντας την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί ανησυχούν και πιέζουν την διοίκηση στο να φύγει η σημερινή προεδρία. 

Παράλληλα το κύμα των αποχωρήσεων και της λύσης των συμβολαίων από πλευράς παικτών της ομάδας που αποτέλεσαν τα τελευταία δύο χρόνια τον βασικό της κορμό συνεχίζεται. Μετά τον Πολίμο, παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό αποτελεί και ο Σούλης. O κόσμος πάντως είναι απογοητευμένος και το σημαντικότερο από όλα είναι ότι μέχρι ώρας τουλάχιστον δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια λύση στον ορίζοντα. 

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση των Nortenos Patras στην σελίδα τους στο facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά για τον αγώνα που έδινε η ομάδα πριν από έναν χρόνο με τον ΠΑΟΚ, όταν είχε σπάσει το αήττητο του, στο Κύπελλο Ελλάδος.

"Έναν χρόνο πριν, πηγαίναμε στην Τούμπα περήφανοι, γιατί η Παναχαϊκή είχε σπάσει το αήττητο του ΠΑΟΚ. Ο Δαυίδ, είχε υποτάξει τον Γολιάθ. Ο κόσμος αντιλαμβανόταν ότι η ομάδα βρισκόταν στην σωστή ρότα για το μέλλον και πίστεψε, ότι είχε έρθει η στιγμή να ξαναζήσουμε μεγαλεία του παρελθόντος!

Κάποιοι μέτοχοι, είχαν άλλα σχέδια και κατέστρεψαν τα πάντα. Έναν χρόνο μετά, όλα συντρίμμια...".