Μια από τις ομορφότερες παιδικές χάρες της Πάτρας έγινε αυτή στην πλατεία Μαρούδα, από την στιγμή που οι εργασίες των συνεργείων του δήμου ολοκληρώθηκαν. 

Η νέα παιδική χαρά ανακαινίστηκε και αναβαθμίστηκε πλήρως, με σύγχρονα παιδικά όργανα, με περίφραξη, με λάμπες φωτισμού για την νύχτα και αποτελεί μία πινελιά αισθητικής που δίνει ένα ξεχωριστό ύφος στην συγκεκριμένη πλατεία, αλλάζοντας την εικόνα της, αλλά και την όψη της. 

Πλέον η πλατεία Μαρούδα στην Πάτρα, σε μία περιοχή που αποτελεί μία από τις εισόδους της πόλης θα είναι ένας ακόμα τόπος στον οποίο τα παιδιά θα μπορούν να πηγαίνουν να παίζουν εκεί με τις ώρες από το πρωί έως το βράδυ. 

Πρόκειται άλλωστε για μια πλατεία που είχε να ανακατασκευαστεί για δεκαετίες και σ' αυτή την ωραία εικόνα πρέπει να παραμείνει και να μην καταστραφεί για να τη χαίρονται τα παιδιά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε σχετική ανάρτηση το post στην σελίδα του Δήμου Πατρέων. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι εργασίες που έγιναν στην παιδική χαρά της πλατείας Μαρούδα είναι στο πλαίσιο μιας εργολαβίας που πρόκειται να προχωρήσει σε παρεμβάσεις σε 20 παιδικές χαρές της Πάτρας.

Μέσα σε αυτή την εργολαβία είναι η παιδική χαρά της πλατείας Ανδρούτσου (ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες), αλλά και η παιδική χαρά της Τριών Ναυάρχων που βρίσκεται και αυτή κοντά σε παιδικό σταθμό, σε ένα από τα κεντρικά σημεία της Πάτρας. Η παιδική χαρά της πλατείας Μαρούδα ήδη παραδόθηκε σε χρήση.

Δείτε φωτογραφίες: