Είναι εδώ και μερικούς μήνες ένας από τους πιο… μισητούς χαρακτήρες στην ελληνική τηλεόραση. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο «Μελέτης» από τις «Άγριες Μέλισσες», μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» και τη Δήμητρα Καλφούντζου για τον ρόλο του κακού που τον έφερε για τα καλά στο προσκήνιο.

Στη σκηνή του ξυλοδαρμού του «Κυπραίου» αποκάλυψε ότι: «Με τον Γιάννη Στάνκογλου παίξαμε ξύλο κανονικότατο. Το να παίζουμε ξύλο είναι σαν να φιλιόμαστε, είναι δουλειά». Ο κόσμος τον έχει ταυτίσει για τα καλά με τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες» και στον δρόμο του λένε να ηρεμήσει λίγο.

«Τώρα πια στα social media δέχομαι παραγγελίες για φόνους!» δήλωσε γελώντας. Ομολόγησε ότι ο ρόλος του κακού δελεάζει τις γυναίκες όμως δεν έχει προλάβει να το διαπιστώσει, αφού δεν έχει χρόνο. «Δε θα φλερτάρω επειδή παίζω στην τηλεόραση; Όπως φλέρταρα πριν το κάνω και τώρα» συμπλήρωσε.

Κλείνοντας μίλησε και για τον τρόπο που χαλαρώνει αλλά και το... παράξενο γούρι του: «Πριν κοιμηθώ ακούω εκφωνήσεις αγώνων. Γούρι έχω στον αθλητικό τομέα, φοράω δύο κάλτσες. Με τις κάλτσες έχω θέμα. Και στο γύρισμα κάποιες φορές φοράω δύο κάλτσες!».


Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Δέχομαι παραγγελίες για φόνους!»