Το φαινόμενο της παράνομης στάθμευσης καλά κρατεί στην Πάτρα.  
 
Οι οδηγοί παρκάρουν όπου βρουν, αλλά υπάρχουν και ορισμένα περιστατικά που το θέμα αυτό ξεπερνάει τα όρια της ανοχής. Όπως για παράδειγμα το περιστατικό που έγινε στην οδό Ζακύνθου, σύμφωνα με τα όσα μας αναφέρει αναγνώστης του patrasevents.gr που μας έστειλε και τις φωτογραφίες. 
 
Πρόκειται για μια οδηγό που είχε μπλοκάρει την κυκλοφορία των λεωφορείων της γραμμής 3, κρατώντας για πάνω από μισή ώρα κλειστή την οδό Ζακύνθου. Η γυναίκα με βάση τα όσα μεταφέρει η αναγνώστρια του patrasevents.gr έσπασε τους κώνους που υπάρχουν στο σημείο για να παρκάρει στη γωνία και στη συνέχεια ανενόχλητη να πάει στην λαϊκή αγορά.  
 
Αφού έκανε τα ψώνια της, με την άνεση της, στη συνέχεια για να γλιτώσει από τις φωνές και τα δικαιολογημένα παράπονα των όσων την περίμεναν ανέπτυξε κατά την αποχώρηση της από το σημείο μεγάλη ταχύτητα και παραλίγο να χτυπήσει έναν πεζό. Είχε δηλαδή και θράσος αφού την εκνεύρισαν τα παράπονα των συμπολιτών. Την δουλίτσα της πάντως αυτή την έκανε. Για τους άλλους εννιά έχει ο μήνας...