Μπορεί το 55ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού, που συνδιοργανώνουν η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων-Καρναβάλι Πάτρας, να έχει ήδη αρχίσει από την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, μια μέρα πριν από την Τελετή Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, ωστόσο η Οργανωτική Ομάδα του φετινού παιχνιδιού, που είναι το πλήρωμα 222 ήδη συντονίζει τα πληρώματα στη συχνότητα της πρώτης καλλιτεχνικής δράσης με τίτλο «Κάνε το κομμάτι σου…», που θα είναι φάση εικαστικών και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιανουαρίου και ώρα 10.55 στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

Οι σχετικές οδηγίες από την οργανωτική ομάδα έχουν ως εξής:

Έτοιμοι για την πρώτη καλλιτεχνική δράση του 55ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, "Κάνε το κομμάτι σου…";

Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25.01.20 στον πεζόδρομο της οδού Ρ. Φεραίου (καιρού επιτρέποντος) και η δήλωση συμμετοχής θα γίνεται στο σημείο Γεροκωστοπούλου και Ρ. Φεραίου από τις 10:55. Μην ξεχάσετε Πασαπόρτο και Οβολό. Χωρίς αυτά δεν πάμε πουθενά!

Κάθε ομάδα θα προμηθεύεται από εμάς μια ξύλινη επιφάνεια διαστάσεων 40cm x 50cm περίπου, με συγκεκριμένο σχήμα. Φέρνετε πινέλα και χρώματα (πλαστικά χρώματα νερού), επιστρατεύετε όλη τη φαντασία που διαθέτετε και αποτυπώνετε πάνω σε αυτή την επιφάνεια, ό,τι σημαίνει για εσάς «Πατρινό Καρναβάλι». 

Πρόκειται για μια κλασική δράση «Ζωγραφίστε», που σκοπό έχει να «ενώσει» το «χρώμα» της κάθε καρναβαλικής ομάδας και να συνθέσει περισσότερους από έναν πρωτότυπους καρναβαλικούς πίνακες. Πως θα γίνει αυτό; Θα το καταλάβετε από κοντά.  

Αν ο καιρός δείχνει να μας τα χαλάει, θα ενημερωθείτε εγκαίρως για την καινούρια τοποθεσία διεξαγωγής της δράσης.