Αυτή είναι η νέα Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού

Όμορφη, λαμπερή, έτοιμη για να σηκώσει το στέμμα της και να κάτσει δίπλα στο θρόνο του Βασιλιά Καρνάβαλου, στο άρμα της Βασίλισσας, στη μεγάλη γιορτή της Πάτρας, με τους χιλιάδες καρναβαλιστές να παρελαύνουν, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα σε όλη την Ελλάδα. 

Η φετινή Βασίλισσα είναι η Μαρία Κυριακοπούλου ένα κορίτσι που λατρεύει το καρναβάλι και που έχει όλες τις δυνατότητες για να σταθεί επάξια στον ρόλο της. Φέτος η επιλογή της έγινε από μία ειδική ομάδα που σχηματίστηκε με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Καρναβαλικού Οργανισμού, αποτελούμενη από λίγα μέλη, έτσι ώστε να μην υπάρξουν διαρροές. 

Οι αιτήσεις, άλλωστε και φέτος από τις νέες κοπέλες, για να διεκδικήσουν το στέμμα της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού ήταν δεκάδες. Η νέα Βασίλισσα επιλέχτηκε τόσο για την εμφάνιση της, όσο και για τα όσα είπε στη συνέντευξη της με την επιτροπή. Θα ακολουθήσουν, εξάλλου, από εδώ και στο εξής και άλλες συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά κανάλια, σε εκπομπές και σε ΜΜΕ. 

Αυτός είναι και ο ρόλος της. Να προβάλει το Πατρινό Καρναβάλι μέσα από την παρουσία της. Κάτι που η Μαρία δείχνει να μπορεί να το κάνει με τον καλύτερο και σίγουρα με τον πιο όμορφο τρόπο. 


Η Μαρία Κυριακοπούλου είναι φοιτήτρια Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης και ραδιοφωνική παραγωγός στον UP FM.

Η όμορφη Βασίλισσά μας με την ξεχωριστή παρουσία και προσωπικότητά της θα δώσει τον απαραίτητο τόνο από το άρμα της το Σαββατοκύριακο της κορύφωσης του κεφιού, τόσο στη νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση του τελευταίου Σαββάτου όσο και στη μεγάλη παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού 2020 την Κυριακή 1 Μαρτίου.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» ευχαριστεί θερμά όλα τα κορίτσια που κατέθεσαν υποψηφιότητα για το ενδιαφέρον τους.