Στο περιοδικό “TV Έθνος” και τον Άκη Φωτόπουλο έδωσε συνέντευξη ο τραπεζίτης του Deal, ο οποίος δεν θέλησε να αποκαλύψει το ονοματεπώνυμό του, καθώς, όπως αποκάλυψε, έχει όρο στο συμβόλαιό του με το κανάλι να μην αποκαλύψει την ταυτότητά του.

Θα θέλαμε να μας συστηθείτε…

Το ονοματεπώνυμό μου δεν μπορώ να σας το πω. Αυτό που πρέπει και μπορείτε να γνωρίζετε είναι ότι είμαι άνδρας και τραπεζίτης του «Deal». Έχω επίσης ωραία φωνή, καλή σχέση με τους αριθμούς και σελίδα στο Facebook! Βρείτε με στο @deal.trapezitis.

Γιατί δεν αποκαλύπτετε την ταυτότητά σας;

Είναι όρος του συμβολαίου μου να μην αποκαλύψω την ταυτότητά μου. Εκτός όμως από το format του παιχνιδιού, νιώθω πια πως αυτή η απόκρυψη της αληθινής μου ταυτότητας προσδίδει ένα κάποιο μυστήριο και μια γοητεία στον ρόλο μου ως τραπεζίτη του «Deal».

Δεν αποκαλύπτετε την ταυτότητά σας επειδή είστε κάποιο γνωστό πρόσωπο στο ευρύ κοινό;

Αν εννοείται αν είμαι κάποιος διάσημος, τότε όχι. Αυτή μου η συνέντευξη σε εσάς είναι το ψηλότερο σκαλί που έχω ανέβει στο hall of fame.

Είστε ένας από τους ανθρώπους της παραγωγής του «Deal»;

Εκτιμώ τη διάθεσή σας να μαντέψετε την ταυτότητά μου, αλλά οι πιθανότητες να με βρείτε είναι πραγματικά ελάχιστες. Με την ευρύτερη έννοια, λοιπόν, ναι, ανήκω στην παραγωγή του «Deal», καθώς εργάζομαι εκεί.

Έτυχε ποτέ μέχρι σήμερα να σας έχουμε δει στη μικρή οθόνη χωρίς να γνωρίζουμε ότι είστε εσείς ο τραπεζίτης;

Εν γνώσει μου δεν έχω εμφανιστεί ποτέ στην κάμερα. Αν έχω φανεί σε κάποιο πλάνο, τότε έγινε κατά τύχη. Προτιμώ να μην κυκλοφορώ στο πλατό, δεν είμαι ιδιαίτερα κοινωνικός, αλλά γενικά είμαι παντού. Δεν μπορώ να αποκλείσω ότι μπορεί να με έχετε δει.

Είστε πάντα ο ίδιος σε κάθε παιχνίδι ή εναλλάσσεστε με κάποιο άλλο πρόσωπο;

Είμαι πάντα ο ίδιος.

Στους φίλους ή σε όσους συστήνεστε λέτε ότι είστε τραπεζίτης στο «Deal»;

Όχι φυσικά. Εντάξει, οι πολύ δικοί μου άνθρωποι το γνωρίζουν, αλλά είναι, όπως σας είπα, όρος του συμβολαίου μου να μην αποκαλύψω την ταυτότητά μου. Οπότε λέω απλώς ότι είμαι τραπεζίτης, χωρίς να προσδιορίζω αυτή την «κρυφή» μου ιδιότητα.