Τη Σούζαν Άσμπι υποδέχθηκε η Ελεονώρα Μελέτη στα «Μεσάνυχτα» της Τρίτης. Η γυμνάστρια, η οποία τη δεκαετία του ’90 έφερε τη μόδα του αερόμπικ σε όλα τα ελληνικά σπίτια μέσω της τηλεόρασης, αφηγήθηκε την μυθιστορηματική ζωή της και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα.

«Κάθε χρόνο κάνω check up. Πήγα, λοιπόν, σε μία κλινική και μου είπαν ότι έχω κάποιο θέμα με την καρδιά μου. Είπα «εντάξει, ok» και έφυγα χωρίς να δώσω σημασία. Δεν πέρασε κάτι από το μυαλό μου επειδή γυμναζόμουν από μικρό κοριτσάκι. Το σκεφτόμουν και τελικά πήγα και σε άλλο γιατρό. Μου είπε «πρέπει να μπεις επί τόπου στο χειρουργείο γιατί έχει ξεκολλήσει η μιτροειδής βαλβίδα κατά τρία τέταρτα. Κάτι σήκωσες…». Τρελάθηκα. Μου έδωσε περιθώριο 2-3 εβδομάδες για να κάνουμε εξετάσεις…», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Μου έκανε ρομποτική, πλάγια. Οκτώ ώρες επέμβαση. Το παιδί μου τα είχε παίξει. Την είχα προετοιμάσει πώς μόλις βγω από την εντατική θα είμαι κάπως παράξενη. Το παιδί σοκαρίστηκε πάρα πολύ…».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:


Σούζαν Άσμπι: Η εξομολόγηση για το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της