Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι συναυλίες του 22ου PODIUM Νέων Καλλιτεχνών, της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών. Ένα Θεσμό που δίνει την ευκαιρία σε νέα παιδιά να παρουσιάσουν το πρόγραμμα των σπουδών τους, όταν βρίσκονται στο επίπεδο πριν το Πτυχίο τους ή μετά από αυτό. Νεαρά παιδιά τα οποία παράλληλα με τις βασικές σπουδές Λυκείου ή με τις πανεπιστημιακές σπουδές που επέλεξαν, σπουδάζουν μουσική (ένα δύσκολο και απαιτητικό αντικείμενο) και τα καταφέρνουν. Αριστεύουν στις επιλογές τους και τους αξίζει ένα μεγάλο “εύγε”.

Το φετινό PODIUM Νέων Καλλιτεχνών ξεκινά την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020, στις 8μ.μ., με Ρεσιτάλ Πιάνου της Ηλιάννας Κωνσταντοπούλου σε έργα των: J.S. Bach, F. Chopin, L.v. Beethoven, S. Rachmaninoff  και Μ. Χατζηδάκι.

Η Ηλιάννα Κωνσταντοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1999. Το 2005 άρχισε να φοιτά στο Μαιάνδριο Ωδείο στην τάξη πιάνου της Πάρης Παπαδοπούλου. Μέχρι το 2017 παρακολούθησε και θεωρητικά μαθήματα και ήταν ενεργό μέλος στη χορωδία του ωδείου. Έκτοτε βρίσκεται στην Πάτρα, όπου φοιτά στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών. Την ίδια χρονιά έγινε μέλος της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της στα υποχρεωτικά θεωρητικά μαθήματα, στην τάξη της Βασιλικής Φιλιππαίου, και συνέχισε στην τάξη πιάνου του Τίμου Γεννάτου, όπου είναι τελειόφοιτος. Μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε συναυλίες και παραστάσεις στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στα Αρσάκεια Τοσίτσεια Σχολεία, στο Μαιάνδριο Ωδείο και στη Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών.

Το ρεσιτάλ θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συναυλιών της “Φιλαρμονικής” με ελεύθερη είσοδο.