Ο Κολομβιανός superstar Maluma, συνεχίζοντας την sold out περιοδεία του, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα αυτόν το Μάρτιο! Σε δύο ξεχωριστές συναυλίες, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο βραβευμένος με Grammy performer με την χαρισματική φωνή και την εκρηκτική σκηνική παρουσία, υπόσχεται να μας αναστατώσει και να μας προσφέρει μια καυτή συναυλιακή εμπειρία! Τις συναυλίες ανοίγει η σαγηνευτική Ελένη Φουρέιρα, κάνοντας ακόμα μία εμφάνιση - έκπληξη σε μεγάλους συναυλιακούς χώρους της Ελλάδας!

Μόλις 25 χρονών, ο Λατίνος τραγουδιστής και sexiest man alive για το 2018, μετράει ήδη σχεδόν 200 sold out συναυλίες παγκοσμίως με περισσότερα από 1.000.000 εισιτήρια, ενώ η Madonna, o J Balvin, ο Ricky Martin και η Shakira είναι μερικές από τις πρόσφατες συνεργασίες του, επιβεβαιώνοντας πως ο Maluma είναι το απόλυτο crossover της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Με το τελευταίο του album, «F.A.M.E.», να κατακτά την κορυφή των Billboards την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του, αλλά και ένα latin Grammy στην κατηγορία του καλύτερου σύγχρονου pop album, ο εξωτικός Maluma ανήκει στην κορυφή των παγκόσμιων stars και έχει στόχο να ξεσηκώσει κάθε έναν από τους 76 εκατομμύρια followers του στο Twitter, Facebook και Instagram από κοντά και στην Ελλάδα, αφού έχει ήδη καταφέρει να κάνει το κοινό να χορεύει στα μεγαλύτερα stages και συναυλιακούς χώρους του πλανήτη.

Η ultra εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα θα είναι η special guest και στις δύο συναυλίες του Maluma στην Ελλάδα (Αθήνα, 11 Μαρτίου και Θεσσαλονίκη, 13 Μαρτίου). Έχει ήδη κυκλοφορήσει 5 προσωπικούς δίσκους και αμέτρητες επιτυχίες! Η εντυπωσιακή συμμετοχή της στη Εurovision το 2018 με το hit single «Fuego» της χάρισε τη δεύτερη θέση και άνοιξε τον δρόμο για διεθνή καριέρα. Έχει ήδη συνεργαστεί με τον J Balvin αλλά και τον Snoop Dogg, ενώ οι επιλεγμένες εμφανίσεις της σε μεγάλους συναυλιακούς χώρους και φεστιβάλ την έχουν καθιερώσει ως την απόλυτη show woman, με το κοινό να ανυπομονεί για τα εντυπωσιακά χορευτικά και τα θεαματικά live της.

Reggaeton vibes, colombian beats και τα μεγαλύτερα παγκόσμια hits θα μας αναστατώσουν στο πιο καυτό συναυλιακό γεγονός της χρονιάς Γιγαντοοθόνες, πυροτεχνήματα, εντυπωσιακά χορευτικά συνθέτουν την υπερπαραγωγή που θα πλαισιώνει τον σαγηνευτικό Maluma και την Ελένη Φουρέιρα, που έρχονται να μας αναστατώσουν!