Στην κάμερα του “Ευτυχείτε” μίλησε ο Λεωνίδας Κακούρης με αφορμή την κοπή της πίτας στην παράσταση “Κάτω Παρθενώνας”. Ο δημοφιλής ηθοποιός πρόδωσε στον Κωνσταντίνο Ντάφλο όσα αισθάνεται για την επιτυχία της σειράς “Άγριες Μέλισσες” καθώς και τις αμοιβές που ο ίδιος και οι συνάδελφοι του λαμβάνουν, όπως αναφέρει το zappit.

“Είναι από τις πιο ωραίες στιγμές μου η συνάντηση με τις Άγριες Μέλισσες. Το σενάριο είναι τόσο δυνατό που και εμείς οι ίδιοι, που ξέρουμε τι θα συμβεί, όταν βλέπουμε στο χαρτί το πως συμβαίνει, μένουμε με το στόμα ανοιχτό” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κακούρης.

“Ωραία, ας πούμε πως είναι μια σαπουνόπερα. Τι κάνει η σαπουνόπερα λέει μια ιστορία. Υπάρχουν σαπουνόπερες που είναι πολύ ωραίες και κάποιες άλλες που είναι άθλιες. Όπως υπάρχουν σαπούνια πολύ ωραία και σαπούνια άθλια” συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο ηθοποιός.

Όσον αφορά στις αποδοχές του ίδιου και των συνεργατών του στις Άγριες Μέλισσες, ο Λεωνίδας Κακούρης παραδέχθηκε πως “δεν είναι καλοπληρωμένη η σειρά και δεν θα μπορούσε να είναι τόσο καλοπληρωμένη γιατί δεν θα έβγαινε. Είναι μια σειρά πληρωμένη καλά, εντάξει, για τα δεδομένα που περνάμε”.

“Με έναν τρόπο βάλαμε όλοι πλάτη, έτσι ώστε να μπορέσουμε να στηρίξουμε αυτή την παράτολμη απόφαση του κ. Καραγιάννη” κατέληξε ο πρωταγωνιστής από τις Άγριες Μέλισσες.