Οι τεράστιοι Slipknot, η προκλητική και ισοπεδωτική εννεαμελής "συμμορία" από την Iowa των ΗΠΑ, θα είναι μαζί μας την Παρασκευή 24 Ιουλίου, στον Ανοιχτό Χώρο του ΟΑΚΑ! Έχουν κατακτήσει τον πλανήτη, με εκατομμύρια οπαδούς και πωλήσεις, αμέτρητα βραβεία και, κυρίως, με τα όσα κάνουν πάνω στη σκηνή. Εκεί, χωρίς ίχνος υπερβολής, δεν υπάρχει τίποτα και κανείς που να μπορεί να συγκριθεί μαζί τους.

Headliners στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου, επιστρέφουν μετά από πολλά χρόνια στην Αθήνα ως ένα από τα κορυφαία ονόματα του Heavy Metal σε ολόκληρο τον κόσμο, φέρνοντας το εκπληκτικό show τους, σε μία συναυλία επικών διαστάσεων που όμοιά της δεν έχουν ξαναδεί οι πιστοί Maggots! Τα σοφά λόγια του Corey Taylor δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση: "We don't play shows. We start wars."

Η προπώληση ξεκινάει την Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, στις 11:00, προς 55 ευρώ. Η συγκεκριμένη τιμή θα διατηρηθεί μέχρι και την Κυριακή, 26 Ιανουαρίου. Αμέσως μετά, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 60 ευρώ. Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με πρώτη τιμή στα 125 ευρώ.