Ονομάστηκε "Shakalaka Live Party" και είναι το event που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Φλεβάρη στο Ghetto Bar and more της Πάτρας, όπου οι SpookyBeat και οι LosDos O'Más θα μοιραστούν για πρώτη φορά το ίδιο stage σε ένα μουσικό party κόλαση!!!
Οι SpookyBeat είναι μια γενναία ομάδα 9 ατόμων, που με κοινό πάθος τους τη μουσική της Jamaica και έδρα τους την Πάτρα, ένωσαν τις μελωδίες και την τρέλα τους στα μέσα του 2018. Ο ήχος τους ένα κράμα από groovy Reggae, παλιακό Rocksteady, ξέφρενο SKA και αλήτικο 2Tone, όπου σε συνδυασμό με Soulfoul, Bluesy και Funky ρυθμούς και μελωδίες, συνθέτουν ένα playlist πραγματικό δυναμίτη!!!
Οι LosDos O'Más που σημαίνει "Οι δυο μας ή και περισσότεροι”, είναι ένα συγκρότημα που ξεκίνησε την πορεία του τον Οκτώβριο του 2010 στο Αίγιο. Οι μουσικές τους δημιουργίες βασίζονται στο πάντρεμα παραδοσιακών και μη ήχων από άλλες χώρες, όπως: reggae, afro, ska, latin, και γενικότερα world music. Με επιρροές που ποικίλλουν και ενσωματωμένο πάντα στη μουσική τους το ισπανικό στοιχείο, κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά στις 4 Νοεμβρίου 2019!!!

Μουσική, χορός και Party...!!!
It's time to Shakalaka!!!