Με απόλυτη επιτυχία έγινε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πλατεία της Ακράτας η συνάντηση Moto & Cars. 

Πρόκειται για μια συνάντηση που τείνει να γίνει θεσμός, καθώς διοργανώθηκε για πρώτη φορά πέρυσι και φέτος συνεχίστηκε με την ίδια επιτυχία, συγκεντρώνοντας αρκετό κόσμο που πήγε στην πλατεία της Ακράτας για να δει από κοντά αυτοκίνητα διαφόρων τύπων και μία μεγάλη ποικιλία από μηχανές που βρίσκονταν εκεί. 

Το Moto & Cars ήταν πιστό στο ραντεβού του και φέτος. Έγινε το Σάββατο στις 18 Ιανουαρίου, στην πλατεία της παραλίας της Ακράτας, σε έναν χώρο που είχε διαμορφωθεί ειδικά από τους διοργανωτές οι οποίοι είναι πάνω από όλα λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού που αποφάσισαν να κάνουν το χόμπι τους, event. 

Ένα event που δείχνει να έχει όλες τις δυνατότητες για να μετατραπεί στο απόλυτο γεγονός για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό της Βόρειας Πελοποννήσου. Βλέπετε στην πλατεία της Ακράτας δεν είχαν μόνο συγκεντρωθεί για να δώσουν το παρών φίλοι του αυτοκινήτου και των δικύκλων που προέρχονταν από την όμορφη αυτή κωμόπολη και την γειτονική της, Αιγείρα.  


Είχαν έρθει νέοι από την Πάτρα, από το Αίγιο, από την Κόρινθο, από το Ξυλόκαστρο, από το Κιάτο και από άλλες περιοχές που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή. Νέοι που βρήκαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν ενεργά, σε ένα ξεχωριστό γεγονός, έχοντας ως κοινό παρανομαστή την αγάπη τους για τα οχήματα, αυτοκίνητα και δίκυκλα. 

Το event έγινε (όπως και το πρώτο) βράδυ και η μουσική, το κέφι και το πάθος που είχε βοήθησε στο να μετατραπεί ο χώρος σε ένα υπαίθριο πάρτι που θύμισε σε πολλούς κάτι από... fast and furious.

Οι φωτογραφίες του patrasevents.gr το αποδεικνύουν: 


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στα παρακάτω άλμπουμ:

2η Συνάντηση Moto & Cars στην παραλία Ακράτας 18-01-20 Part 1/3

2η Συνάντηση Moto & Cars στην παραλία Ακράτας 18-01-20 Part 2/3

2η Συνάντηση Moto & Cars στην παραλία Ακράτας 18-01-20 Part 3/3