Με ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση Δυτικής Ελλάδα καλεί τους Πατρινούς και όχι μόνο να συμμετέχουν στην κινητοποίηση του Δήμου, στον αποκλεισμό της Πατρών - Πύργου, στη ΒΙΠΕ.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: "Η Λαϊκή Συσπείρωση Δυτικής Ελλάδας στηρίζει την κινητοποίηση που καλεί ο Δήμος Πατρέων αύριο Τρίτη 21 Γενάρη στις 11 το πρωί στον κόμβο της Βιομηχανικής Ζώνης.

Καλούμε τον λαό της περιοχής μας πάρει μαζικά μέρος στον αποκλεισμό της Πατρών- Πύργου.

Όχι άλλο αίμα στον δρόμο «καρμανιόλα» για τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων.
Η απαράδεκτη εγκληματική πολιτική του κόστους - οφέλους, με την οποία σχεδιάζει τα έργα η ΕΕ και οι κυβερνήσεις, η σημερινή της ΝΔ και η προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η βασική αιτία ανύπαρκτων ή υποτυπωδών υποδομών που αφορούν τις ανάγκες του λαού μας. Τις θυσιάζουν στην προκρούστεια κλίνη του "μεταφορικού έργου".

Είναι ανάγκη η εδώ και τώρα δημιουργία του οδικού άξονα Πάτρα - Πύργος μέχρι την Τσακώνα, ενός έργου χωρίς διόδια, με προστασία των οικισμών και του φυσικού περιβάλλοντος. Με νέα χάραξη στη νότια έξοδο της Πάτρας και στη λίμνη Καϊάφα, όπως επίσης και στην επέκταση του σιδηρόδρομου και την αναβάθμιση του επαρχιακού δικτύου".