Οι Εκπρόσωποι των Προπτυχιακών Φοιτητών του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, σας προσκαλούν στο Σεμινάριο Κλινικών Δεξιοτήτων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 (09.00-13.00) και την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 (09.00-13.00) στο Νέο Κτίριο Νοσηλευτικής (Κουκούλι) του Τμήματος Νοσηλευτικής Πανεπιστημίου Πατρών .

Στο Σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευθούν υπό την καθοδήγηση μελών ΔΕΠ του Τμήματος Νοσηλευτικής σε βασικές πρακτικές δεξιότητες (Καθετηριασμός ουροδόχου κύστης, Φλεβοκέντηση - Αιμοληψία, Ρινογαστρική διασωλήνωση, Τραχειοβρογχικές Αναρροφήσεις), ενώ θα προηγηθεί και θεωρητική εκπαίδευση.

Το Σάββατο, το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε 4 ομάδες των 15 ατόμων (60 συμμετέχοντες) που θα πραγματοποιήσουν εναλλάξ όλες τις ενότητες του Σεμιναρίου. Την Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί για άλλες 4 ομάδες των 15 ατόμων (60 συμμετέχοντες).

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές και φοιτήτριες των Τμημάτων της Σχολής Επιστημών Αποκατάστασης Υγείας (εκτός Τμήματος Νοσηλευτικής) και της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει μετά από κλήρωση. Σε περίπτωση κλήρωσης σας, θα ενημερωθείτε μέσω email, ώστε να προχωρήσουμε και στην καταβολή του κόστους συμμετοχής.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα πέντε ευρώ (5 €) για Φοιτητές του Τμήματος Ιατρικής και στα δέκα ευρώ (10 €) για Φοιτητές άλλων Τμημάτων των ως άνω αναφερόμενων Σχολών.

Για Δήλωση Συμμετοχής: https://forms.gle/BRxYGaHAWjrBhvkN9

Υπεύθυνος Επιστημονικού Προγράμματος: Μπακάλης Νικόλαος, Αναπληρωτής Καθηγητής – Πρόεδρος Τμήματος Νοσηλευτικής Πανεπιστημίου Πατρών
Υπεύθυνη Οργάνωσης: Αντωνίνη Κωνσταντίνα, Πεμπτοετής Φοιτήτρια Τμήματος Ιατρικής Πανεπιστημίου Πατρών – Πρόεδρος Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών