Μεγάλες επιτυχίες πραγματοποίησαν οι Boxerinos με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδος στο διεθνές τουρνουά πυγμαχίας 9th Nations cup στο Σόμπορ καθώς κατάφεραν να κερδίσουν 4 μετάλλια. Αναλυτικά, η Καντζαρη Ιωάννα στα 48kg school girls κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο αφού νίκησε στον τελικό της κατηγορίας της την KEETON JESSIC (Αγγλία) με διακοπή από τον διαιτητή στο δεύτερο γύρο, ενώ τιμήθηκε και με τον τίτλο της καλύτερης αθλήτριας στην κατηγορία των school girls!

Η Γιαννακόπουλου Αντωνία για τρίτη συνεχή χρονιά βρέθηκε στον τελικό της κατηγορίας της 54kg youth με αντίπαλο την (GOJKOVIC BOJANA (Μαυροβούνιο) όπου δόθηκε ένα αποτέλεσμα 3-2 το οποίο άδικη την πρωταθλήτρια της Εθνικής μας ομάδος αφήνοντάς την στη δεύτερη θέση (το 2018 και 2019 κατέκτησε την πρώτη θέση στα εν λόγω τουρνουά) το ίδιο αρνητικό αποτέλεσμα δόθηκε και στην Κατσιρούμπα Ευτυχία στα 75 κιλά η οποία αντιμετώπισε την πρωταθλήτρια Σερβίας AMIOZIC ZELJANA (με την πρωταθλήτρια μας να κερδίζει στον τρίτο γύρο και νοκ ντάουν επί της αντιπάλου... άλλα !).

Τέλος η ταλαντούχα Γεωργόπουλο Μαρία κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για ένα πολύ καλό αγωνιστικό αύριο, αφού έχασε τον αγώνα της στις λεπτομέρειες με 4-1! Μαζί με τις Πατρινές αθλήτριες στην αποστολή βρέθηκαν και η Χολίδη Ελένη η οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση στα 52 κιλά junior, η Περιβολάρη Αθηνά στα 57 η οποία κατέκτησε την τρίτη θέση και η Βισβίμη Μερσίνα η οποία πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση!