Με αφορμή την αυριανή κινητοποίηση του Δήμου Παατρέων για τον δρόμο της Πατρών Πύργου ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ, Νίκος Νικολόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Όλα τα δημόσια έργα είτε εκτελούνται με έκπτωση 5% είτε με 45% ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης ανέκαθεν θα πλήρωνε με πανωπροίκια και κλεψιές και πολύ αίμα στην άσφαλτο. Τούτη η κυβέρνηση αποφάσισε να ακολουθήσει την δική της πολιτική για την κατασκευή της πολύπαθης οδού Πατρών - Πύργου, μια πολιτική που δεν λαμβάνει υπόψη της καθόλου τον παράγοντα άνθρωπο, ο οποίος αφήνει τα κόκαλα του στην Πατρών - Πύργου.  Ας καταλάβει ο Υπουργός Υποδομών Κώστας Αχ. Καραμανλής, ότι δεν υπάρχει χώρος και για άλλα εικονοστάσια κατά μήκος του δρόμου. Δεν ανεχόμαστε λοιπόν παιχνίδια με την ανθρώπινη ζωή και ούτε συμβιβαζόμαστε με την απεχθή ιδέα, ότι χρειαζόμαστε άλλοι 20-30 ακόμη νεκροί μέχρις ότου ο κ. Κ. Καραμανλής να αποφασίσει με ποιο τρόπο θα εκτελεστεί το έργο.
 
Οφείλει να αντιληφθεί η Κυβέρνηση ότι είναι μηδενικό το όριο ανοχής και σήμερα θα μας βρει μπροστά της με επικεφαλής τον Δήαμρχο Κώστα Πελετίδη. Η ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ στα μείζονα προβλήματα παρακάμπτει κάθε ιδεολικοπολιτική διαφορά και συσπειρώνεται στο πλευρό του Δημάρχου της πόλης, αποδεικνύοντας ότι η εξυπηρέτηση του καλού της πόλης υπερβαίνει αυτές τις διαφορές.
 
Όλοι λοιπόν σήμερα στις 11.00 το πρωί στην εθνική οδού Πατρών - Πύργου στο ύψος της ΒΙΠΕ για να καταλάβει η Κυβέρνηση ότι οι νεκροί πολύχρονης κρατικής αδιαφορίας δεν είναι ένας μακάβριος αριθμός των απάνθρωπων πολιτικών παιγνίων στο όνομα της αισχροκέρδειας και της κλεπτοκρατίας"