Καβγάς ξέσπασε ζωντανά στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ανάμεσα στον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Βασίλη Κεγκέρογλου και τον δημοσιογράφο, Γιάννη Στρατάκη.

Οι τόνοι ανέβηκαν αρκετά το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 ανάμεσα στους δύο άνδρες με τον παρουσιαστή, όσο και τους υπόλοιπους καλεσμένους να παρακολουθούν έκπληκτοι την λεκτική διαμάχη Κεγκέρογλου-Στρατάκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ καταδίκασε την επίθεση που δέχθηκε από ακροδεξιούς, που διαδήλωσαν κατά των προσφύγων και των μεταναστών στο Σύνταγμα, ο δημοσιογράφος της «Deutsche Welle», Τόμας Γιακόμπι.
Τότε ο δημοσιογράφος παρενέβη και απευθυνόμενος στον Βασίλη Κεγκέρογλου τόνισε ότι κάποιοι συνωστίζονταν στις πλατείες με τη συγκεκριμένη μερίδα κόσμου, προκειμένου να διαδηλώσουν κατά της εξωτερικής πολιτικής της χώρας.

Ο κ. Κεγκέρογλου απάντησε στον δημοσιογράφο ότι «με αυτούς ήσαστε μαζί στην πλατεία το '11 κ. Στρατάκη. Ψάχνεσαι για να το ακούσεις», με τον δημοσιογράφο να απαντά: «Εσείς κυβερνήσατε με τον Σαμαρά και τέρμα αυτή η καραμέλα».

Στιγμές αργότερα η κατάσταση ξέφυγε εκτός ορίων με τον κ. Κεγκέρογλου να ζητά από τον κ.Στρατάκη να μην τον διακόπτει όσο εκείνος μιλάει. «Γιατί, ποιος είσαι ο πάπας;», ήταν η απάντηση του δημοσιογράφου προς τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ.

«Εσύ κοιμόσουν κάθε βράδυ με τον Καμμένο», είπε ο κ. Κεγκέρογλου, με τον κ. Στρατάκη να συνεχίζει: «Εσύ κοιμόσουν με τον Σαμαρά. Ασε μας τώρα. Τραβάς τη ζώνη σου για καβγά. Έτσι θα αποκτήσετε πολιτική θέση;».