Το μάθαμε και αυτό... Η Νίνα Μαζάνη η μία εκ των δύο τραγουδιστριών των Passepartout που απολαύσαμε στην κεντρική σκηνή της τελετής έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, στο πλευρό της Δήμητρας Θεοφανίδη και των υπολοίπων μελών της μπάντας, είναι από την Ξάνθη και μάλιστα συμμετείχε στη μεταγλώττιση του sountrack της ταινίας του Βασιλιά των Λιονταριών, στον πολυαγαπημένο "Κύκλο της Ζωής".

Η νεαρή τραγουδίστρια που κάνει τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα είχε την ευκαιρία να ζήσει αυτή τη μοναδική εμπειρία και να δώσει τη φωνή της στο remake της πιο διαχρονικής ταινίας της Disney που έκανε πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2019.

Η ταινία ήδη έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία και κυκλοφορεί στην Ελλάδα σε μεταγλώττιση και υποτιτλισμένη. Το τραγούδι η Νίνα Μαζάνη το λέει τόσο με ελληνικό, όσο και με αγγλικό στίχο, με έναν υπέροχο τρόπο, σε μια σύνθεση που συνδυάζει τη μελωδία με υπέροχες εικόνες από την ταινία.

Ένα τραγούδι που εξάπτει ακόμα περισσότερο την παιδική φαντασία, δίνοντας χαρά στα παιδιά, κάτι που όπως η ίδια έχει δηλώσει στο παρελθόν ήταν το μεγαλύτερο κίνητρο που είχε για αυτή τη δουλειά. 

Η επιλογή της ήταν σίγουρα ένα σπουδαίο γεγονός για την ίδια. Πάντως, και στην τελετή έναρξης τόσο η Νίνα Μαζάνη, όσο και η Δήμητρα Θεοφανίδη ήταν καταπληκτικές, λέγοντας τραγούδια από όλα τα είδη, σε ένα ρεπερτόριο που περιλάμβανε μία μεγάλη γκάμα. 

Ακούστε την στο Κύκλο της Ζωής σε ελληνικό στίχο. 


The Lion King 2019 - Ο κύκλος της ζωής (The circle of life) GREEKVERSION