Με μεγάλη επιτυχία έγινε το καρναβαλικό πάρτι στη Νέα Υόρκη, με την ομάδα των καρναβαλιστών της Πάτρας που ταξίδεψαν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για να μεταφέρουν το μήνυμα της μεγάλης αυτής γιορτής της αχαϊκής πρωτεύουσας, να εκπληρώνει και με το παραπάνω τον στόχο και την αποστολή της. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο χώρος του Central Lounge που έγινε το καρναβαλικό αυτό πάρτι, στην περιοχή της Αστόρια της Νέας Υόρκης, το βράδυ της Κυριακής, μία ημέρα μετά την τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, γέμισε από κόσμο, σύμφωνα τουλάχιστον με τους ανθρώπους που ήταν εκεί. 

Στο καρναβαλικό αυτό event το παρών έδωσαν πλήθος γνωστών Πατρινών που ζουν στη Νέα Υόρκη και πήραν μέσω αυτού όχι μόνο το άρωμα του καρναβαλιού, αλλά και μία γεύση από τη μητέρα πατρίδα. 

Άλλωστε, πέρα από τους Πατρινούς το πάρτι είχε αρκετό κόσμο από την ελληνική ομογένεια, αλλά και αρκετούς Νεοϋορκέζους που έχουν γευτεί μέσω αυτής της εκδήλωσης που έχει γίνει θεσμός πλέον αφού διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά, την τρέλα του καρναβαλιού της Πάτρας.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Χριστόδουλος Αθανασάτος που ήταν από την αρχή  ο εμπνευστής και δημιουργός αυτού του πάρτι και ένας από τους φετινούς διοργανωτές έγραψε χαρακτηριστικά στα social media πως ο χώρος ήταν "τιγκαρισμένος", ευχαριστώντας όσους συνέβαλαν στην επικοινωνία του event. 


Θυμίζουμε ότι το φετινό πάρτι διοργανώθηκε από τον Χριστούδουλο Αθανασάτο, τον Τιμολέωντα Ζιώγκα και τον Πέτρο Ραφαήλ, ενώ στα decks ήταν ο Στέλιος Αποστολόπουλος, ο Γιώργος Κουβεριανός και ο Παναγιώτης Κολλιόπουλος.

Ήταν η πρώτη φορά στα τρία χρόνια της διοργάνωσης που ομάδα από την Πάτρα ταξίδεψε για αυτόν τον λόγο στην Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στην Αστόρια, ενώ τα δρώμενα της αποστολής, αλλά και του πάρτι κάλυψε με την κάμερα του ο Χρήστος Ορτέντζιο. Η ομάδα που ξεκίνησε από την Πάτρα για να πάει στη Νέα Υόρκη αποτελούνταν τουλάχιστον από δέκα άτομα ανάμεσα τους και η δημοσιογράφος Γεωργία Κοσμά. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι τρεις μεγάλοι χορηγοί αυτού του πάρτι ήταν η Λουξ, η Dur και το Christian Tete.