Θλίψη στον κόσμο της νυχτερινής διασκέδασης της Πάτρας για τον θάνατο του επιχειρηματία Γιώργου Κόζη

Ο Γιώργος Κόζης έγραψε την δική του σελίδα στον χώρο αυτόν για την Πάτρα αφού επί σειρά ετών είχε δραστηριοποιηθεί με αρκετά καταστήματα που έκαναν την διαφορά για την εποχή τους. 

Ο γνωστός επιχειρηματίας της Πάτρας Γιώργος Κοτοπούλης τον αποχαιρετά με ένα συγκινητικό του μήνυμα στα social media ως εξής:  RIP Κάλο ταξίδι Γιώργο Κόζη. 

Έφυγε ένας πραγματικός άνθρωπος με μπέσα, λόγο,μαγκιά, αρσενικός και πάνω από όλα φίλος. Σε γνώρισα έφηβος στο ΚΑΝ-ΚΑΝ, φίλος και συνάδελφος του Πανούλη του μπάρμπα μου.

Πάντα με πρόσεχες ακόμα και όταν μεγάλωσα. Φοβέρες οι βραδιές στα 9/8,δεν υπάρχουν λόγια. Μια βραδιά μου έσωσες τη ζωή και αυτό θα το κουβαλώ για πάντα.Οι συμβουλές σου πάντα σωστές.

Μεγάλο το κενό που αφήνεις για τον Κώστα και τον Χρήστο τα παιδιά σου, για την Τόνια τη γυναίκα σου, αλλά  και για πολλούς από εμάς που μας έμαθες ένα διαφορετικό κομμάτι της νύχτας. Ένα φιλί στον ουρανό και ένα δάκρυ για τον τελευταίο άνθρωπο μια άλλης διαφορετικής νύχτας,που δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον.Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή σου". 

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε τη θλίψη και σε άλλους επιχειρηματίες της εστίασης και της αναψυχής που γνώριζαν τον Γιώργο Κόζη και τον σέβονταν για την πορεία που είχε χαράξει στον χώρο όλα αυτά τα χρόνια.  Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 21 του μήνα στις 3μμ από τον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Πατρών.