Στο Barclay’s center New York πήγαν το Σάββατο στις 18 Ιανουαρίου οι Πατρινοί Καρναβαλιστές και η ομάδα που ταξίδεψε από την Πάτρα στις ΗΠΑ για να σκορπίσουν και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού το πνεύμα του Πατρινού Καρναβαλιού. 

Οι Πατρινοί πήγαν στο Barclay’s center της Νέας Υόρκης για να δουν από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που έπαιζε με τους Μιλγουόκι Μπακς στο Μπρούκλιν στον αγώνα κόντρα στους Νετς. Τα "ελάφια" του Greak Freak κέρδισαν με 117 - 77 τους Νετς και οι Πατρινοί είχαν από κοντά τον μεγάλο αυτόν αθλητή, απλώνοντας μάλιστα και το δικό τους πανό που εγκωμίαζε τον Γιάννη. 

Όλα αυτά μία ημέρα πριν από το καρναβαλικό πάρτι στην Αστόρια της Νέας Υόρκης, ένα event που διοργανώνει ο δημοσιογράφος Χριστόδουλος Αθανασάτος και διαφημίζει το Πατρινό Καρναβάλι στην Αμερική, δίνοντας την δυνατότητα στους Πατρινούς που ταξίδεψαν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού να γίνουν ένα με την ελληνική ομογένεια. 

Το βίντεο είναι από τον Στέλιο Αποστολόπουλο τον έναν εκ των τριών Πατρινών dj's που παίζουν στο καρναβαλικό αυτό πάρτι στην Αστόρια της Νέας Υόρκης. 


Πατρινό καρναβάλι γιά πάντα στο Barclay’s center New York 18.01.2020