Ο Κωνσταντίνος ανακτά πλήρως τις αισθήσεις του και ζητάει να συναντηθεί με τον Χρήστο, ενώ δίνει κατάθεση και στον Γιώργο.

Ωστόσο, λίγο αργότερα, ο τελευταίος δέχεται επίθεση και μεταφέρεται στο νοσοκομείο δίνοντας μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Την ίδια ώρα, η Μάγδα ομολογεί πως εκείνη σκότωσε τον Σωκράτη.

Ο Κωνσταντίνος ανακτά πλήρως τις αισθήσεις του και ζητάει όσο τίποτε άλλο να καταφέρει να επανέλθει στην καθημερινότητα του. Ωστόσο, με αυτή την εξέλιξη, η ζωή της Ηλέκτρας αναστατώνεται εκ νέου, αφού πριν το μάθει σχεδίαζαν με τον Χρήστο να πάνε ταξίδι.

Την ίδια ώρα, η Μάγδα μεταφέρεται στο αστυνομικό τμήμα όπου ενημερώνεται πως εντοπίστηκε αυτός που οδηγούσε το αυτοκίνητο της το βράδυ του τροχαίου. Εν τω μεταξύ, η Λαμπρινή βρίσκει τη δύναμη και διώχνει από το σπίτι της τον Παράσχο, καθώς δεν τον φοβάται πια, ενώ ο Παπαδόπουλος ζητάει εξηγήσεις από την Αλίκη σχετικά με την πληροφορία της Όλγας ότι ο Αλέξανδρος δεν αυτοκτόνησε αλλά πρόκειται για δολοφονία.

Πίσω στο παρελθόν, έξι μήνες πριν από το ατύχημα, ο Χρήστος διοργανώνει μπάρμπεκιου στο σπίτι καλώντας την οικογένεια Δούκα. Οι μνήμες, όμως, για το πώς ξεκίνησε η σχέση τους ξυπνούν για τον Κωνσταντίνο και την Άννα, οι οποίοι δεν μπορούν εύκολα να ξεπεράσουν όσα ένιωσαν ο ένας για τον άλλο.

Ο Θοδωρής τραυματίζεται σοβαρά και η συμμορία καταλήγει στην Ιτιά. Εκεί, ο Σταύρος αναθέτει στον Δημήτρη να φροντίσει τον Θοδωρή για όσο θα λείπει. Εν τω μεταξύ, ο Γιώργος ενημερώνεται πως ο Κωνσταντίνος έχει ξυπνήσει και σπεύδει να του μιλήσει.

Του κάνει πολλές ερωτήσεις για την υπόθεση και μαθαίνει την αλήθεια για τον Μυλωνά, ενώ παίρνει και μια χρήσιμη πληροφορία για το ατύχημα. Από την άλλη, ο Ηλίας, θέλοντας να δείξει στη Μάγδα πως την κρατάει στο χέρι, της δίνει ένα φλασάκι στο οποίο υπάρχει το βίντεο από το βράδυ της δολοφονίας του Σωκράτη. Την επόμενη μέρα, ο Γιώργος δέχεται αιματηρή επίθεση.

Ο Τόνι τον βρίσκει αιμόφυρτο στο δρόμο και τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, ενώ η Νόρα τον περιμένει στο σπίτι. Παράλληλα, ο Νίκος ενημερώνει τον Χρήστο ότι η υπόθεση της Άννας ξανάνοιξε, γεγονός που δημιουργεί πολλά ερωτήματα στον δεύτερο. Αργότερα, ο νεαρός Νίκος πηγαίνει στο γραφείο του Παπαδόπουλου ζητώντας εξηγήσεις για τα γεγονότα με την Αλίκη. Στο χωριό, η Λαμπρινή προειδοποιεί τον Αποστόλη να προσέχει μετά τη σύγκρουση του με τον Παράσχο, χωρίς όμως να ξέρει ότι ο τελευταίος την παρακολουθεί. Η ίδια, όμως, αισθάνεται τις μνήμες από το παρελθόν και όσα έχει περάσει να τη στοιχειώνουν και αποφασίζει να κλείσει το σπίτι για πάντα και να φύγει κάνοντας μια νέα αρχή.

Η Μάγδα βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και φτάνει στο σημείο να ομολογήσει στην Ηλέκτρα ότι εκείνη σκότωσε τον Σωκράτη. Έπειτα, η ίδια φεύγει και πηγαίνει να παραδοθεί στην Αστυνομία. Η Ηλέκτρα, όμως, είναι σοκαρισμένη από όσα μαθαίνει και δεν μπορεί να πιστέψει πως η Μάγδα έβαψε τα χέρια της με αίμα. Την ίδια στιγμή, η Νόρα πληροφορείται πως ο Γιώργος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχθηκε και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η αγωνία της δεν περιγράφεται, καθώς η κατάσταση της υγείας του αγαπημένου της όσο οι ώρες περνούν δεν παρουσιάζει βελτίωση.

Ο Κωνσταντίνος συνειδητοποιεί πως ήρθε η στιγμή να συναντήσει τον Χρήστο και να έρθει αντιμέτωπος με το γεγονός ότι τον πρόδωσε.

Έτσι, ο Χρήστος ύστερα από έκκληση του Κωνσταντίνου τον επισκέπτεται και οι δύο άντρες έχουν μία έντονη συνομιλία.

Έξι μήνες πριν από το ατύχημα, ο Κωνσταντίνος ξεκινάει να παρακολουθεί την Άννα και τη βλέπει μαζί με τον Δημήτρη.

Ο ίδιος ζηλεύει πολύ πιστεύοντας πως ο νεαρός είναι η νέα σχέση της. Έτσι, καταναλώνει αλκοόλ και χάνει τον έλεγχο των πράξεων του.

Πηγαίνει στο σπίτι της Άννας μεθυσμένος και την εκβιάζει ότι θα μιλήσει στον Χρήστο αν εκείνη δεν παραδεχθεί ότι έχει σχέση με τον μικρό.

Πηγή my tv