Στο πλατό της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε, το πρωί της Κυριακής, η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο “Έλα χαμογέλα”. Η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην κωμική σειρά του Alpha, “Κρατάς μυστικό” για την οποία έχει γραφτεί κατά καιρούς πως θα ολοκληρωθεί νωρίτερα αλλά και στις πρόσφατες δηλώσεις της συμπρωταγωνίστριας της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Τα γυρίσματα για το σίριαλ τα είχαμε ξεκινήσει λίγο μετά το Πάσχα οπότε, μέχρι να ξεκινήσουμε πρόβες στο θέατρο, είχαμε ολοκληρώσει αρκετά μεγάλο όγκο δουλειάς. Κάναμε μετά μια παύση στις γιορτές των Χριστουγέννων με το σίριαλ, είχα μόνο το θέατρο και τώρα έχουμε ξαναμπεί και κάνουμε γύρισμα για άλλα τρία επεισόδια που θα ολοκληρωθεί και η σειρά πια” σημείωσε χαρακτηριστικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου. “Η συμφωνία που κάναμε όλοι ξεκινώντας για αυτή τη σειρά ήταν, σε πρώτο στάδιο, για τον πρώτο κύκλο που ήταν 15 επεισόδια. Υποτίθεται μετά, ανάλογα και με την πορεία, θα μιλούσαμε για τα επόμενα. Έγιναν αυτά τα 15 επεισόδια, πολύ ωραία και προφανώς για να είναι ο δεύτερος κύκλος 3 επεισόδιο και όχι άλλα 15, το κανάλι αποφάσισε πως αυτό έπρεπε να κάνει και να ολοκληρωθεί η σειρά”.

Εάν θα μπορούσαν να είχαν γίνει τα πράγματα διαφορετικά… Εμένα η δουλειά μου είναι να είμαι στη δουλειά, να κάνω το ρόλο μου και όλα τα υπόλοιπα στάδια που έχουν να κάνουν με την επιτυχία μιας σειράς δεν μπορούμε, είναι η αλήθεια, να τα ξέρουμε” πρόσθεσε η όμορφη ηθοποιός. “Πιστεύω γενικά, όχι μόνο για τον Alpha, όταν κάτι είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο, όλο το μεσοδιάστημα θα χρειάζεται σίγουρα προσαρμογές. Κάπως πέσαμε και εμείς σε αυτή την συγκυρία”.

Λίγα λεπτά αργότερα, μάλιστα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου επέστρεψε στα του σίριαλ του Alpha επισημαίνοντας πως “η σειρά παίζει κάθε Παρασκευή στις 21:00 στον Alpha. Απλά εγώ το αναφέρω γιατί έχουμε ακόμα αρκετά επεισόδια να προβληθούν. Υπάρχει και όλο αυτό που έχει γραφτεί ότι η σειρά κόβεται και ο κόσμος, κάπως, νομίζει ότι η σειρά τελειώνει τώρα”.

Όχι! Έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο” κατέληξε η πρωταγωνίστρια του “Κρατάς Μυστικό”.


Ντορέττα Παπαδημητρίου: Έχω κάνει ψυχοθεραπεία - Έλα χαμογέλα 19/01/2020 | OPEN TV