Δευτέρα 20 Ιανουαρίου

Ο Μάνος δεν θέλει να ξέρει πού είναι η μητέρα του και ζητάει από την Ξένια να μην ανακατευτεί ξανά σ’ αυτό το θέμα. Η Δάφνη είναι πληγωμένη από το νέο ψέμα και την καταπάτηση του όρκου από τον Στρατή, ο οποίος την αναζητά χωρίς να ξέρει τον λόγο που εκείνη τον αποφεύγει. Ο Σωτήρης κατηγορεί τη Χριστίνα ότι αντί να οδηγήσει τον Βρανά στην υπεξαίρεση, τον τραβάει μακριά απ’ αυτήν, για να τον γλιτώσει από την τιμωρία του. Το γεγονός αυτό του επιβεβαιώνει ότι τον έχει ερωτευτεί,έτσι μεθάει πίνοντας στο τέλος της σχέσης τους!

Παράλληλα, ο Μάνος λέει στη Σμαράγδα ότι δεν θέλει τη λύπησή της για το θέμα της μητέρας του, ενώ ο Βρανάς υποψιάζεται ότι ο Αντρέι του είχε δηλώσει διαφορετική ταυτότητα για το ποιος ήταν και αποφασίζει να το ψάξει. Την ίδια στιγμή, ο Στρατής μαθαίνει τον λόγο που τον αποφεύγει η Δάφνη, ορμάει εναντίον του Αλέξη και αποκαλύπτει στη Δάφνη ότι ο Ντίνος έχει πολλά ράμματα για τη γούνα του πρώην της.

Τρίτη 21 Ιανουαρίου

Ο Σωτήρης συνεχίζει να ζητάει διαζύγιο, καθώς πιστεύει πως η Χριστίνα θέλει να σαμποτάρει το σχέδιο εκδίκησης προς τον Βρανά προκειμένου να τον προστατεύσει. Αυτή τη φορά, όμως, η Χριστίνα είναι αποφασισμένη να βάλει στη θέση τους τόσο τον Σωτήρη, όσο και τον Βρανά. Παράλληλα, ο Βρανάς, γνωρίζοντας πια πως ο Αντρέι είναι ντέντεκτιβ, προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος τον έβαλε, ενώ η Φρόσω κάνει ακόμα μια γκάφα που θα βάλει ψύλλους στα αυτιά του Βρανά για το περιβόητο σχέδιο εκδίκησης. Ο Αλέξης καταφέρνει να γλιτώσει απ’ τις αποκαλύψεις του τοκογλύφου, ενώ η Δάφνη εμμένει στην απόφασή της να διαλύσει τη σχέση της με τον Στρατή.

Ο ντετέκτιβ που έβαλε η Ξένια να ανακαλύψει τη μητέρα του Μάνου, μαθαίνει τόσο για τα χρήματα των λαχνών όσο και για την παγίδα που στήνουν στον Βρανά και μεταφέρει τις πληροφορίες σ’ ένα μυστηριώδες πρόσωπο. Την ίδια ώρα, ο Μάνος αποκαλύπτει κάτι στον Στρατή που θα τον βάλει σε σκέψεις για τησχέση της Κικής και του Αλέξη.

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου

Παρότι έχει φτάσει η ώρα να πιάσουν τον Βρανά, μόνο αναστάτωση υπάρχει στην ομήγυρη. Η Χριστίνα συνεχίζει να παίζει τον ρόλο της στο σχέδιο, αλλά ο Σωτήρης είναι έτοιμος να την χωρίσει, ό,τι και να γίνει. Ο Λευτέρης προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη, αλλά δεν καταφέρνει και πολλά. Την ίδια στιγμή, ο Μάνος με τον Στρατή ξεκινάνε δουλειά και βλέπουν ότι το πηλοφόρι και το μυστρί είναι δύσκολη υπόθεση. Η Κική συνεχίζει να σκάβει τον λάκκο στη σχέση του Στρατή με τη Δάφνης, ενώ ο Στρατής είναι πολύ κοντά στο να ανακαλύψει ότι η Κική συνωμοτεί με τον Αλέξη.

Ο Θεοχάρης θα φιλήσει τη Σμαράγδα, ενώ ο Μάνος της λέει πως καλύτερα να τελειώνουν εδώ οι αψιμαχίες τους. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Βρανάς ετοιμάζεται να φύγει με το χρήμα και το κορίτσι, αλλά εκτός από τη Χριστίνα, τον περιμένουν όλοι μαζί με την αστυνομία, για να τον δέσουν χειροπόδαρα.

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου

Ο Αλέξης επεμβαίνει και σώζει τη Δάφνη και τον Φοίβο απ’ τους διαρρήκτες, που έχουν εισβάλλει στο σπίτι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Ο Βρανάς ξεφεύγει απ’ τον κίνδυνο της σύλληψης στη μαρίνα, αφού εμφανίζεται μπροστά του η Μελίνα, η μητέρα του Μάνου, την ώρα που όλοι του έχουν στήσει καρτέρι! Ο Στρατής αρχίζει να έχει υποψίες για την εγκυμοσύνη της Κικής, ενώ η Πέγκυ συνειδητοποιεί πως ο Βρανάς πήγε να την κοροϊδέψει με τα χρήματα που θα της έδινε.

Η Μελίνα κάνει την επανεμφάνισή της στη ζωή του Φίλιππου έχοντας ένα σχέδιο, ενώ το χτύπημα των ληστών στον Αλέξη τον φέρνει πιο κοντά με τη Δάφνη. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Σωτήρης έρχεται σε ρήξη με τη Χριστίνα, όταν της λέει πως εκείνη προειδοποίησε τον Βρανά με σκοπό να τον σώσει, την ώρα που η Μελίνα βάζει σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιό της.

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου

Ο Στρατής στριμώχνει τη Φρόσω, για να μάθει αν ο Αλέξης και η Κική συμμαχούν για να τον χωρίσουν από τη Δάφνη, αλλά ο Μάνος του δίνει μια καλύτερη ιδέα, για να το ανακαλύψει αυτό. Την ίδια ώρα, η Χριστίνα φαίνεται διατεθειμένη να συγχωρέσει τον Σωτήρη, αν της ζητήσει συγνώμη, και τα παιδιά με τη Βενετία κάνουν ό,τι μπορούν για να το πετύχουν αυτό.

Παράλληλα, στο μαγαζί του Λευτέρη, ο Σωτήρης συναντά την παλιά του γνώριμη, Μελίνα, η οποία αποκαλύπτει στη Σαββούλα ότι ο Στέργιος ζει! Η Σαββούλασοκάρεται και της ζητά να τον βρει και να τον φέρει στο μαγαζί, κάτι που ενδέχεται να της αλλάξει τη ζωή. Στο σπίτι της Μόνικας, ο Βρανάς αποφασίζει να γίνει πατέρας όλων των παιδιών. Τους ανακοινώνει τους νέους κανόνες καθώς από εδώ και πέρα θα είναι όλοι μια οικογένεια. Τα παιδιά θέλουν να τον ξεφορτωθούν, η σχέση του Μάνου με τη Σμαράγδα είναι στα κόκκινα, ενώ την ίδια ώρα ο Αλέξης και η Κική συνειδητοποιούν ότι τους υποψιάζεται ο Στρατής.