Όμορφα πράγματα έχει ετοιμάσει το 222 για το 55ο παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού του Πατρινού Καρναβαλιού, κρίνοντας από το πρώτο γρίφο που δόθηκε στα πληρώματα. 

Το 222 που κέρδισε και βρήκε την περσινή χρονιά τον Κρυμμένο Θησαυρό είναι το πλήρωμα που διοργανώνει φέτος το παιχνίδι και που έχει μεγάλη εμπειρία από αυτό, έχοντας συμμετοχή όλα τα χρόνια από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε στον κόσμο του Πατρινού Καρναβαλιού.

Είναι ένα πλήρωμα που με επικεφαλής τον Αρίστο Σταθόπουλο, αποτελείται από νέα παιδιά που αγαπούν το Πατρινό Καρναβάλι και τον Κρυμμένο Θησαυρό, ενώ σχεδόν κάθε χρόνο σαρώνουν στα βραβεία και κάνουν αίσθηση με αυτά που παρουσιάζουν σε στολές και άρματα. 

Το 222 είναι το γκρουπ, άλλωστε, που έβγαλε το περίφημο τραμ στο "Ντεζ α Βου", μία καρναβαλική αμφίεση που έκανε αίσθηση και έχει μείνει χαραγμένη σε όλους.

Μάλιστα, στην πολύτιμη παρουσία του Αρίστου Σταθόπουλου και του 222 στην διοργάνωση του Κρυμμένου Θησαυρού αναφέρθηκε και η Ήρα Κουρή στις δηλώσεις που είχε κάνει για το παιχνίδι στη συνέντευξη τύπου. Όσο για το παιχνίδι και τι μπορεί να περιλαμβάνει φέτος; Κάντε υπομονή. Θα υπάρχουν πολλά χάπενιγκς, εκπλήξεις και εκδηλώσεις.